Aluminum Macgyver torch with smooth light regulation 200 LM 102275

Hliníková LED baterka je vysoko kvalitná baterka s nastaviteľným svetelným lúčom. Odolné hliníkové puzdro je odolné voči pádom a iným mechanickým poškodeniam a malé rozmery znamenajú, že baterku môžete mať stále pri sebe. Vďaka nastaviteľnému svetelnému prúdu je baterka zariadením, ktoré sa vám bude hodiť pri kempovaní

Popis výrobku Aluminum Macgyver torch with smooth light regulation 200 LM 102275

KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportCestovný ruch / Outdoor

Hliníková LED baterka je vysoko kvalitná baterka s nastaviteľným svetelným lúčom. Odolné hliníkové puzdro je odolné voči pádom a iným mechanickým poškodeniam a malé rozmery znamenajú, že baterku môžete mať stále pri sebe. Vďaka nastaviteľnému svetelnému prúdu je baterka zariadením, ktoré sa vám bude hodiť pri kempovaní, prechádzkach, práci v garáži alebo doma. 3 režimy osvetlenia a 140 lúmenov poskytujú svetlo potrebné na osvetlenie až 140 metrov.

Ak si chceme zvoliť správnu baterku, musíme si premyslieť, na čo ju potrebujeme. Kľúčovým problémom sú tri parametre: jas, rozsah a pracovný čas.

Jas je vyjadrený v lúmenoch (lm). Čím viac lúmenov, tým baterka svieti jasnejšie.
Rozsah vyjadrený v metroch určuje vzdialenosť, ktorú dosiahne svetelný lúč.
Pracovný čas predstavuje počet hodín nepretržitého používania tých istých batérií.
Dôležité sú tiež:

rozmery - Baterka by mala dobre ležať v ruke a nemala by byť príliš veľká, teda objemná.
váha - hrá veľmi veľkú rolu - čím ľahšia, tým lepšia.
materiál - sila baterky bude závisieť od materiálu, z ktorého je vyrobená. Tie vyrobené z hliníka sú odolnejšie, ale ťažšie ako tie vyrobené z plastu.

ŠPECIFIKÁCIA:

3W LED
3 režimy svietenia
Množstvo svetla: 140 lúmenov
Dosah: 140 metrov
Batérie: 3 x AAA
Čas svietenia: až 4 hodiny
Rozmery: 13 x 3.5 cm
Hmotnosť: 125 g
Odolnosť proti striekajúcej vode
Úprava svetelného zaostrenia
Perforovaná rukoväť

MacGyver vám dá to, čo každý cestovateľ potrebuje. Víkend v lese, rybolov alebo turistika v horách - MacGyver je pre vás. Značka vznikla z vášne pre cestovanie, aktívneho trávenia času v prírode a hlavne z lásky k prežitiu. Vďaka širokému výberu multifunkčného náradia, nožov, sekier a sapérov z odolných materiálov môžete robiť takmer všetko - od zapálenia ohňa až po stavbu búdy.

MacGyver nie je iba zariadenie na manipuláciu v teréne - nájdete tu aj amatérske prúty s príslušenstvom, baterky a čelové svetlá, lampy a ďalekohľady. Nemusíte sa báť, že by ste si nemali kam zbaliť výbavu - MacGyver vám vychádza v ústrety. Taktické batohy MacGyver sú odolné a mimoriadne funkčné tašky, ktoré dokonale ladia s lesným prostredím.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk