Bicycle gloves Meteor Full FX10 23389-23392

CYKLISTICKÉ RUKAVICE METEOR FULL FX10 Model FX10 je výrobok z novej série cyklistických rukavíc známych a oceňovaných značkou Meteor. Boli určené pre ľudí, ktorí trávia čas aktívne. Okrem profesionálneho vzhľadu sa vyznačujú tiež vysokou kvalitou spracovania. Na výrobu vonkajšej vrstvy bola použitá membrána Softshell,

Popis výrobku Bicycle gloves Meteor Full FX10 23389-23392

VýrobcaMeteor
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
Typ produkturukavice
FarbaBlack

CYKLISTICKÉ RUKAVICE METEOR FULL FX10

Model FX10 je výrobok z novej série cyklistických rukavíc známych a oceňovaných značkou Meteor. Boli určené pre ľudí, ktorí trávia čas aktívne.

Okrem profesionálneho vzhľadu sa vyznačujú tiež vysokou kvalitou spracovania. Na výrobu vonkajšej vrstvy bola použitá membrána Softshell, ktorá zaručuje ochranu pred chladom a vetrom v chladnejších dňoch a zároveň poskytuje nadpriemernú priedušnosť materiálu.

Vnútorná strana je vybavená siedmimi gélovými vložkami, ktoré tlmia nárazy a chránia pred zraneniami bez zníženia pružnosti rukavíc.

Oblasť palca je vystužená špeciálnou náplasťou na ochranu pred nadmerným tlakom v citlivej oblasti.

Technológia dotykového bodu sa používa na končekoch prstov ukazováka a palca - špeciálny materiál, ktorý umožňuje ovládať dotykové zariadenia bez snímania rukavíc.

Neuveriteľne pohodlné a dobre nasadené rukavice zaisťujú udržanie teploty ruky aj za nepriaznivých poveternostných podmienok bez obmedzenia voľného pohybu.

Tento model ochráni vaše ruky počas mnohých ročných období pri rôznych formách cyklistických aktivít.

Vlastnosti:

Materiál:

    • polyamid

    • polyester

    • nylon.

Veľkosti (mali by sa zvoliť zmeraním obvodu ruky bez palca):

    • S: 17 - 19.5 cm

    • M: 19.5 - 22 cm

    • L: 22 - 24.5 cm

    • XL: 24.5 - 27 cm

    • XXL: 27 - 29.5 cm.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk