Cornilleau table tennis table 600X 113401

Vlastnosti:Vonkajší tenisový stôl 600X vám poskytne v pohodlí domova skutočne majstrovské emócie. Vďaka inovatívnym technológiám použitým pri výrobe sa hra cíti podobne ako na profesionálnych stoloch. Model 600X by Cornilleau bol navrhnutý tak, aby vyhovoval každému interiéru alebo záhrade. Spája v sebe triedu, elegan

Popis výrobku Cornilleau table tennis table 600X 113401

Podkategóriestoly
VýrobcaCornilleau
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži, ženy, Deti
ŠportStolný tenis
Typ produktuĎalšie príslušenstvo
FarbaBlack
Materiálové zloženiePlasty

Vlastnosti:

  • Vonkajší tenisový stôl 600X vám poskytne v pohodlí domova skutočne majstrovské emócie. Vďaka inovatívnym technológiám použitým pri výrobe sa hra cíti podobne ako na profesionálnych stoloch.

  • Model 600X by Cornilleau bol navrhnutý tak, aby vyhovoval každému interiéru alebo záhrade. Spája v sebe triedu, eleganciu a modernosť. Dizajnéri sa postarali o najmenšie detaily a do novej kolekcie tabuliek pridali niekoľko dôležitých doplnkov na základe spätnej väzby od zákazníkov a vlastných 50 rokov skúseností. Počítadlo, držiaky na poháre, ochrana rohov stola alebo úplne zložená sieť v zloženom stave sú detaily, ktoré stôl odlišujú od ostatných. Odborníci z francúzskeho Cornilleau zaručujú minimálne 10 rokov zábavy.



    Antireflexný náter: 7 mm povrch stolovej dosky vyrobený zo špeciálneho živicového laminátu je pokrytý špeciálnym antireflexným povlakom MATTOP®. Vrchná štruktúra je odolná proti poškriabaniu, nárazom, UV lúčom a ľahko sa čistí.

    Silný hliníkový rám v kombinácii so stolovou doskou dáva hrúbku 67 mm a vďaka nej sa kvalita odrazov vyrovná tým najprofesionálnejším stolom. Všetky vonkajšie stoly zaručujú minimálne 10 rokov zábavy.

    NASTAVITEĽNÉ SIEŤ: Keď je stôl zatvorený, sieť sa automaticky skrýva medzi vrcholmi. Tým sa zníži stopa a zabráni sa jej roztrhnutiu alebo zlomeniu montážneho stĺpika. Sieť má systém nastavenia výšky a napätia.

    PODÁVAČ LOPTY: Veľmi praktický, umiestnený na boku každého hráča pod doskou stola. Kŕmidlo drží jednu guľu. Odteraz bude vždy po ruke ďalšia lopta.



    POČÍTAČ BODOV: Na okrajoch stola sú ručné počítadlá bodov hry. Šikovné, praktické a obohacujúce ... keď vyhráte.

    KAPSKY NA PRÍSLUŠENSTVO: Funkčné vrecká na oboch stranách stola umožňujú uložiť 4 rakety a 6 guličiek. Toto riešenie zaručí rýchly prístup k potrebnému príslušenstvu bez zbytočného hľadania a uľahčí udržiavanie poriadku.



    DRŽIAKY A KAPSKY NA NÁPOJE: Stoly 600X a 700X sú jediné v rade vonkajších stolov s výsuvným držiakom na poháre a vreckom na fľašu na každej strane stola. Je to jeden z doplnkov, na ktoré najviac čakajú súčasní zákazníci. Stolný tenis je veľmi dynamická hra, vyžaduje si primeranú hydratáciu, najmä v horúcich dňoch. Hra s fľašou v ruke, rozliatym nápojom na nerovnej tráve alebo stolovou doskou už nie je problémom.

    DOPRAVNÁ RÚČKA: Umožňuje zdvihnutie stola počas prepravy na nerovnom teréne, ako sú schody alebo prahy. Uľahčuje tiež prepravu stola na náročnejšom podklade, napr.g. hustá tráva alebo piesok.



    ZABEZPEČENIE ROHOV: Rohy stola sú počas prepravy vystavené náhodným úderom rakety alebo poškodeniu. Preto boli všetky dodatočne zaistené gumovými rohmi. To zaručuje maximálnu bezpečnosť pri hraní.

    VEĽKÉ KOLESÁ S BRZDAMI: Stoly na stolný tenis Cornilleau majú veľké dvojité kolieska, hrubé 32 mm a priemer 200 mm. Toto riešenie zvyšuje rolovanie kolies a stabilitu stola. Väčšie koleso sa ľahko prevalí cez veľké prekážky, ako sú schody, prahy, kamene. Ľahko prekonáva hustú trávu a iné nerovnosti, zatiaľ čo dve brzdy poskytujú vynikajúcu stabilitu a bezpečnosť počas hry. Obzvlášť užitočné je to aj vtedy, keď je stôl uložený na mierne nerovnom povrchu.

    NASTAVENIE A STABILITA: Priemer pohyblivej nohy je až 104 mm a rozsah nastavenia výšky je -1 až +5 cm. Vďaka tomu môže byť stôl stabilný aj na nerovnom povrchu záhrady, takže sa s ním dá pohodlne hrať.



    TECHNICKÉ DÁTA:



    Typ stolovej dosky: 7 mm živicový laminát

    Schválenie: FFTT volný čas (vysoká kvalita) - Francúzska federácia stolného tenisu

    Stolový rám: hliníkový, hrúbka 60 mm

    Celková hrúbka: 67 mm

    Farba zvršku: čierna

    Pokrytie vrchného povrchu: MATTOP®

    Uzamykací systém stola: DSI®, 16 uzamykacích bodov, dvojpolohové uzamykanie.

    Nohy stola: hrubé, vystužené plastom, priemer pohyblivej nohy 104 mm, rozsah nastavenia výšky -1 až +5 cm



    Mriežka: nastaviteľné napnutie a výška, plne sklopná

    Kolesá: 8 kusov, každé 32 x 200 mm (hrúbka x priemer), inštalované v pároch, 2 brzdy

    Držiaky na poháre: dva držiaky na poháre a dve vrecká na fľaše

    Podávač guľôčok: dva, jeden na každej strane stola



    Rozmery stola v rozloženom stave: 76 x 274 x 152.5 cm

    Rozmery zloženého stola: 74 x 164 x 155 cm

    Hmotnosť stola: 77 kg, v balení 90 kg



    Norma: EN 14468-1; trieda C

    Krajina výroby: Francúzsko

    Záruka: 10 rokov na celý stôl

    Dostupnosť dielov: 20 rokov od dátumu nákupu

    Účel: domáce použitie, rovnako ako v hoteloch a firmách







    POUŽITÉ TECHNOLÓGIE:



    MATTOP®: Špeciálny patentovaný matný povrch stola, vďaka ktorému sa od dosky stola odráža 10-krát menej slnečného žiarenia. Poskytuje vynikajúci komfort hry, pretože lúče sa neodrážajú od stola a poškodzujú oči hráčov. To zvyšuje zameranie na loptu a nezaťažuje váš zrak.

    KOMPAKTNÁ TECHNOLÓGIA®: Patentovaný systém zaisťuje maximálnu bezpečnosť a ľahké skladanie stola. Skladaný stôl nezaberie veľa miesta a je stabilný počas skladovania a prepravy. Táto technológia nám tiež umožňuje hrať osamote zostavením iba jedného z vrcholov.

    DSI (Double Security Integree) ®: Dvojitý bezpečnostný systém. Stredová uvoľňovacia rukoväť uľahčuje rozkladanie a skladanie stola. Systém sa skladá zo 16 uzamykacích bodov, ktoré zabraňujú pádu stola. Systém tiež uzamkne stôl, keď je otvorený v polootvorenej polohe pod uhlom 65 stupňov. Zabraňuje nehodám pri otvorení, najmä deťmi, a slabšími a nižšími ľuďmi. Inými slovami, doska stola nás neudrie o hlavu a nespadne bez toho, aby bola najskôr zablokovaná.

    FRANCÚZSKY RECEPT: Kľúčom k úspechu Cornilleau je inovatívny prístup k dizajnu a výrobe stolov a príslušenstva. Spoločnosť prikladá veľký význam zavádzaniu nových technológií a riešení, a preto je už viac ako 50 rokov nespochybniteľným lídrom na trhu.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk