Dumbbell Reebok 1 KG RAWT-16151

Činka Reebok 1 KG RAWT-16151Vlastnosti:Činky Reebok 1 kg sú dokonalým doplnkom k tréningu svalov rúk a častí hornej časti tela. Sú vhodné pre fitness, všeobecný rozvoj a aerobikové cvičenia. Vďaka nízkej hmotnosti sú ideálne nielen pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilejších športovcov. Pri tréningu s nízkymi váhami v

Popis výrobku Dumbbell Reebok 1 KG RAWT-16151

VýrobcaReebok
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportTraining
Typ produktuVýcvikové vybavenie
FarbaŠedá / strieborná
Pevnostné vybavenieČinky a závažia

Činka Reebok 1 KG RAWT-16151

Vlastnosti:

  • Činky Reebok 1 kg sú dokonalým doplnkom k tréningu svalov rúk a častí hornej časti tela. Sú vhodné pre fitness, všeobecný rozvoj a aerobikové cvičenia. Vďaka nízkej hmotnosti sú ideálne nielen pre začiatočníkov, ale aj pre pokročilejších športovcov. Pri tréningu s nízkymi váhami všetku prácu vykonávajú konkrétne svalové skupiny. Vďaka tomu je pri cvičení menej pravdepodobné, že utrpíte úrazy. Cvičenie s činkami sa považuje za základný kameň silovej práce, pretože je postavené pre izolované aj zložité pohyby. To vám umožní diverzifikovať cviky a dosiahnuť akýkoľvek cieľ.
  • Liatinové jadro je pokryté materiálom z PVC, vďaka čomu sú pohodlné. Vďaka svojmu jedinečnému tvaru a dvom plochým okrajom zostávajú činky Reebok na mieste, keď sú odložené, čo zvyšuje bezpečnosť a ľahké skladovanie.


    ODOLNÁ KONŠTRUKCIA - Liatinové jadro je pokryté materiálom z PVC. Činky vydržia opakované sedenia.

    IZOLOVANÉ A KOMBINOVANÉ CVIČENIA - Činky sú určené na izolované aj zložité pohyby, vďaka čomu môžete diverzifikovať svoje tréningy a dosiahnuť akýkoľvek cieľ.

    STABILNÁ ŠTRUKTÚRA - Činky Reebok zostanú na svojom mieste, keď sú odložené, a vďaka svojej robustnej konštrukcii poskytujú zvýšenú bezpečnosť a ľahké skladovanie.



    TECHNICKÉ DÁTA:

  • Hmotnosť: 2 x 1 kg
  • Rozmery: 14.8 x 6.3 x 5.5 cm (D x Š x V)
  • Materiál: liatina (94%), PVC (6%)
  • Šedá farba
  • Záruka: 2 roky
  • Výrobok pre domáce použitie








    REEBOK JE TVRDÝ FITNESS. Reebok predstavuje svoj individuálny a inovatívny prístup k fitnes - je to fitnes, ktorý je neobmedzený, optimistický, odvážny a presahuje všetky uznávané štandardy. Postoj, ktorý presadzuje Reebok, je: „Nebojím sa ďalšej bolesti, neustúpim od výzvy, budem tvrdo pracovať, pretože si verím.„

    Reebok je tvrdá fitnes, ktorá presahuje fyzickú zdatnosť a vedie tiež k sociálnej a psychickej pohode.

    Reebok nikdy nie je spokojný so súčasným stavom, a preto myšlienku tvrdej kondície využíva aj vo svojich obchodných iniciatívach. To znamená neustále hľadanie nových riešení na podporu nadšencov s inováciami, ktorí sami testujú hranice tradičného konceptu efektívnosti. Výsledkom týchto hľadaní sú spoľahlivé, inovatívne a špičkové školiace zariadenia a doplnky nadpriemernej kvality.


Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk