Dumbbell Spokey 2x0.50 kg 920892

SPOKEY SOM IV Vytvorte si s nami svoju domácu telocvičňu. Výbava, ktorú ponúka Spokey, vám pomôže zostať v kondícii, formovať postavu a rozvíjať zdravé návyky. Sada vinylových činiek Spokey Shape IV je vybavenie, ktoré perfektne doplní váš tréning. Môžete s nimi cvičiť veľa cvikov, čím aktivujete veľa svalových skupín.

Popis výrobku Dumbbell Spokey 2x0.50 kg 920892

VýrobcaSpokey
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportRekreačné a spoločenské športy
Typ produktuVýcvikové vybavenie
FarbaFialová
Pevnostné vybavenieČinky a závažia

SPOKEY SOM IV

Vytvorte si s nami svoju domácu telocvičňu. Výbava, ktorú ponúka Spokey, vám pomôže zostať v kondícii, formovať postavu a rozvíjať zdravé návyky.

Sada vinylových činiek Spokey Shape IV je vybavenie, ktoré perfektne doplní váš tréning. Môžete s nimi cvičiť veľa cvikov, čím aktivujete veľa svalových skupín.

KVALITA

Stanovujeme vysoké štandardy pre naše zariadenie, a preto sa snažíme pri ich výrobe používať najkvalitnejšie materiály. Činky Shape IV boli navrhnuté tak, aby vyzerali skvele v domácej posilňovni. Vzor upútajú intenzívne, energické farby.

POHODLIE

Činky sú pripravené v klasickom tvare so širokým pohodlným miestom pre ruku. Sada sa skladá z 2 činiek rovnakej hmotnosti. Vďaka tomu si môžete precvičiť držanie bremien v oboch rukách, alebo zvýšiť intenzitu ich preložením do jednej. Dostupnosť v 5 rôznych váhach (od 0.5 až 2 kg) znamená, že užívateľ si môže zvoliť záťaž optimálne prispôsobenú svojim tréningovým cieľom.

TECHNOLÓGIA

Vďaka vinylovému poťahu je rukoväť nielen príjemná na dotyk, ale hlavne lepšia.

OSUD

Činky na fitnes, aerobik, jogging, ako aj na všeobecné vývojové a rehabilitačné cvičenia.

Činky sú určené na posilnenie svalov hornej časti tela, najmä rúk.

SVALY Cvičili

* svaly ramena a pletenca

* chrbtové svaly

* svaly žalúdka

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk