Globber Go Bike Air 615-120 HS-TNK-000013842

Vlastnosti:Veľký rotoped pre batoľatá vo veku 3-6 rokov Vybavený vzduchovými pneumatikami zo 100% gumy (248 mm / 10”) pre maximálne tlmenie nárazov a plynulú a bezpečnú jazdu na bicykli!Dobre navrhnutý, obojstranný rám bicykla pre batoľatá vám umožňuje rýchlo a jednoducho prejsť z bicykla s nízkym vyvážením na bicykel

Popis výrobku Globber Go Bike Air 615-120 HS-TNK-000013842

PodkategórieDievčatá, chlapci
VýrobcaAnother
KategóriaPríslušenstvo
RodDeti
ŠportRekreačné a spoločenské športy
Typ produktuĎalšie príslušenstvo
FarbaČierna, Červená

Vlastnosti:

    • Veľký rotoped pre batoľatá vo veku 3-6 rokov
    • Vybavený vzduchovými pneumatikami zo 100% gumy (248 mm / 10”) pre maximálne tlmenie nárazov a plynulú a bezpečnú jazdu na bicykli!
    • Dobre navrhnutý, obojstranný rám bicykla pre batoľatá vám umožňuje rýchlo a jednoducho prejsť z bicykla s nízkym vyvážením na bicykel s vysokým vyvážením pre ďalšie používanie, keď vaše batoľa rastie a rozvíja motorické zručnosti!
    • Balančný bicykel je vybavený sedadlom so 6-stupňovým nastavením výšky (3 výšky pre každú polohu rámu)
    • Sedlo vyrobené z mäkkého a pohodlného PU, zakrivené riadidlá s nastaviteľnou výškou v dvoch úrovniach s pohodlnými a odolnými ergonomickými TPR gripmi.
    • Súprava obsahuje odnímateľnú opierku nôh (odstránenie bez náradia), ktorá navyše pomáha vášmu batoľaťu naučiť sa rovnováhu a rozvíjať kľúčové cyklistické zručnosti počas jazdy.
Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk