Jump rope adidas ADRP-13011

Vlastnosti: Švihadlo od adidas je ideálne pre tréning rozvíjajúci kardio vytrvalosť, koordináciu a tiež počas rozcvičky. Vlasec je potiahnutý tenkou gumou pre zaistenie maximálnej rýchlosti. Vďaka tomu je vhodný pre jednoduché, dvojité a trojité otáčky. Tento odolný materiál predurčuje švihadlo na dlhodobé používanie

Popis výrobku Jump rope adidas ADRP-13011

Podkategórielaná
VýrobcaAdidas
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportTraining
Typ produktuVýcvikové vybavenie
FarbaBiela, čierna

Vlastnosti:

  • Švihadlo od adidas je ideálne pre tréning rozvíjajúci kardio vytrvalosť, koordináciu a tiež počas rozcvičky. Vlasec je potiahnutý tenkou gumou pre zaistenie maximálnej rýchlosti. Vďaka tomu je vhodný pre jednoduché, dvojité a trojité otáčky. Tento odolný materiál predurčuje švihadlo na dlhodobé používanie bez známok opotrebovania. Tieto typy švihadiel sú často používané profesionálmi v športových súťažiach a spĺňajú požiadavky potrebné pre intenzívny tréning.

  • Dĺžka šnúry je 280 cm. Má jednoduchý systém nastavenia, ktorý umožňuje prispôsobiť vlasec výške užívateľa. Rukoväte sú pokryté jemne textúrovaným materiálom, ktorý výrazne zlepšuje komfort používania. V strede sa nachádza mechanizmus s guľôčkovým ložiskom, ktorý zabraňuje zamotaniu vlasca pri skokoch.


    TECHNICKÉ DÁTA:


  • Dĺžka lana: 280 cm

  • Rozmery rukoväte: 10.3 x 2.19 cm (D x Š)

  • Čierna farba

  • Materiál: TPU, PP, ABS

  • Záruka: 2 roky

  • Účel: domáce použitie



    Ako svetový líder v oblasti športového a fitness vybavenia je Adidas jednou z najuznávanejších značiek po celom svete. Neustálym úsilím kombinovať eleganciu, inovatívny dizajn a vysoko kvalitné výrobky - čo sa odráža v charakteristických troch pruhoch značky - pomáha adidas hráčom dosiahnuť počas tréningu tie najlepšie výsledky. Poslaním značky adidas je vybaviť všetkých športovcov potrebnými nástrojmi, aby mohli dosiahnuť svoje ciele, prekročiť svoje vlastné hranice a dosiahnuť „nemožné“.

    V širokej ponuke produktov adidas si nájde niečo pre každého - od činiek, tréningových lavíc až po stabilizátory a oveľa viac.
Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk