Jump rope Reebok RARP-12011

Vlastnosti: Švihadlo Reebok vám pomôže posilniť svaly a zlepšiť kondíciu. Vďaka odolnému materiálu zostane dlho bez opotrebovania. Švihadlo je navrhnuté tak, že jeho vlasec prerezáva vzduch a vytvára minimálny odpor. Vďaka tomu môžete ľahko ovládať rytmus vašich cvičení. Švihadlo je vybavené jednoduchým mechanizmom n

Popis výrobku Jump rope Reebok RARP-12011

Podkategórielaná
VýrobcaReebok
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportTraining
Typ produktuVýcvikové vybavenie
FarbaČierna, Červená

Vlastnosti:

  • Švihadlo Reebok vám pomôže posilniť svaly a zlepšiť kondíciu. Vďaka odolnému materiálu zostane dlho bez opotrebovania. Švihadlo je navrhnuté tak, že jeho vlasec prerezáva vzduch a vytvára minimálny odpor. Vďaka tomu môžete ľahko ovládať rytmus vašich cvičení.

  • Švihadlo je vybavené jednoduchým mechanizmom na nastavenie dĺžky, aby sa prispôsobilo výške užívateľa. Jeho maximálna dĺžka je 280 cm. Aerodynamicky strihané rukoväte sú pokryté protišmykovým materiálom, ktorý poskytuje stabilnejší úchop a výrazne zlepšuje komfort používania.

  • Skákanie cez švihadlo je cvičenie, ktoré sa už desaťročia široko používa na zvýšenie vytrvalosti, rýchlosti a obratnosti. Tréning zvyšuje tepovú frekvenciu, flexibilitu a celkovú kondíciu tela. Pomocou švihadla posilníte svaly nôh, rúk, zadku a brucha. Skákaním nielen spálite kalórie, zbavíte sa zbytočných kilogramov a zlepšíte vzhľad postavy, ale priaznivo ovplyvníte aj výkonnosť vášho tela, pretože obehový systém dostane viac kyslíka.



    TECHNICKÉ DÁTA:

  • Nastaviteľná dĺžka: max. 280 cm

  • Farba lana: červená

  • Farba rukovätí: čierna

  • Dĺžka rukoväte: 12.7 cm

  • Materiál: PVC, PP

  • Záruka: 2 roky



    REEBOK JE JEDINEČNÉ FITNESS VYBAVENIE

    Byť aktívny a užívať si šport ovplyvní telo aj myseľ. Vďaka použitiu najnovších technológií a jedinečnému dizajnu vybavenia a príslušenstva Reebok vás každé cvičenie približuje k dosiahnutiu vášho cieľa.

    Reebok ide nad rámec toho, že vám dáva tréningové produkty nadpriemernej kvality.

    Dokonale zladené materiály, spoľahlivosť a dizajnové inovácie zaručujú, že keď si vyberiete produkty Reebok, budete sa z nich tešiť dlhé roky.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk