Kettlebell Adidas 16 KG ADWT-11325

Kettlebell Adidas 16 KG ADWT-11325Vlastnosti:16 kg Kettlebell od spoločnosti adidas pomáha rozvíjať silu a kondíciu, ktoré sú základom každého fitnes tréningu. Cvičenie s kettlebellom určené na vykonávanie jednotlivých a zložitých pohybov rozvíja svalovú kondíciu, silu a vytrvalosť. Cvičenie s kettlebell je perfektnou

Popis výrobku Kettlebell Adidas 16 KG ADWT-11325

VýrobcaAdidas
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportTraining
Typ produktuVýcvikové vybavenie
FarbaBlack
Pevnostné vybavenieČinky a závažia

Kettlebell Adidas 16 KG ADWT-11325

Vlastnosti:

  • 16 kg Kettlebell od spoločnosti adidas pomáha rozvíjať silu a kondíciu, ktoré sú základom každého fitnes tréningu. Cvičenie s kettlebellom určené na vykonávanie jednotlivých a zložitých pohybov rozvíja svalovú kondíciu, silu a vytrvalosť. Cvičenie s kettlebell je perfektnou voľbou pre domáci tréning. S jeho pomocou si môžete precvičiť ruky, zadok, nohy a brušné svaly.
  • Liatinové jadro je pokryté neoprénom. Hmotnosť závažia je zreteľne označená a označená pre ľahšiu identifikáciu. Nezabudnite, že svoj tréning s kettlebell nezačínajte s veľkou záťažou. Vyberte si taký, ktorý si môžete na začiatku voľne precvičiť, a na začiatku pracujte na technike. Vďaka tomu sa vyhnete zraneniam spôsobeným preťažením alebo nesprávnym umiestnením.


    IZOLOVANÉ A KOMBINOVANÉ CVIČENIA - Kettlebell je navrhnutý na vykonávanie izolovaných aj zložených pohybov a rozvíja svalovú vytrvalosť, silu a vytrvalosť. Zvyšuje tiež celkovú kondíciu, keď s ním vykonávate dynamické pohyby.

    PROGRESÍVNE A EFEKTÍVNE - Funkčné váhy rozširujú vaše možnosti tréningu pre progresívne a efektívne tréningy.

    RIADENÁ RÚČKA - Kettlebell adidas ponúka vďaka vrúbkovanému úchopu celkovú priľnavosť. Vďaka tomu je tréning bezpečnejší, pohodlnejší a váha vám nevykĺzava z rúk.


    TECHNICKÉ DÁTA:

  • Hmotnosť: 16 kg
  • Rozmery: 19.7 x 14.5 x 14.4 cm (D x Š x V)
  • Materiál: liatina (89.19%), neoprén (2.06%), oceľ (8.75%)
  • Farba: čierna, oceľ
  • Záruka: 2 roky
  • Výrobok pre domáce použitie






    Ako svetový líder v oblasti športového a fitnes vybavenia je Adidas jednou z najuznávanejších značiek na celom svete. Neustálym snažením kombinovať eleganciu, inovatívny dizajn a vysoko kvalitné výrobky - čo sa odráža v charakteristických troch pruhoch značky - pomáha adidas hráčom dosiahnuť počas tréningu tie najlepšie výsledky. Poslaním značky adidas je vybaviť všetkých športovcov potrebnými nástrojmi, aby mohli dosiahnuť svoje ciele, prekročiť svoje vlastné hranice a dosiahnuť „nemožné“.

    V širokej ponuke produktov adidas si nájde niečo pre každého - od činiek, tréningových lavíc až po stabilizátory a oveľa viac.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk