LIFETIME DOME FOR CLIMBING GEODOME 90136

Lezecká kupola GEODOME je ihrisko, na ktorom sa deti budú dlho baviť. Neobmedzená predstavivosť umožní vašim deťom vymýšľať nové formy činnosti. Je to nielen skvelý návrh na zábavu pre niekoľko detí súčasne, ale aj neoceniteľný pomocník pri rozvoji silných svalov, pohyblivosti a koordinácie. Zariadenie môžete ľahko u

Popis výrobku LIFETIME DOME FOR CLIMBING GEODOME 90136

Podkategórielaná
VýrobcaLifetime
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži, ženy, Deti
ŠportTraining
Typ produktuVýcvikové vybavenie

Lezecká kupola GEODOME je ihrisko, na ktorom sa deti budú dlho baviť. Neobmedzená predstavivosť umožní vašim deťom vymýšľať nové formy činnosti. Je to nielen skvelý návrh na zábavu pre niekoľko detí súčasne, ale aj neoceniteľný pomocník pri rozvoji silných svalov, pohyblivosti a koordinácie.

Zariadenie môžete ľahko umiestniť na svoju záhradu, pretože inštalácia nevyžaduje špeciálne pripevnenie k zemi. Vďaka tomu, že má pokojné odtiene zelenej a hnedej, je nenápadný a dobre splynie s okolím záhrad a trávy. Kupola má spojovacie rúčky napodobňujúce skutočné skaly. Vďaka tomu ich deti ľahšie chytia a vyšplhajú vyššie. Konštrukcia je vyrobená z ocele s práškovým nástrekom, vďaka čomu je odolná proti hrdzi a poveternostným podmienkam.



VÝHODY


Odolná konštrukcia z ocele s práškovým nástrekom, odolná proti hrdzi a poveternostným podmienkam
Robustné vyhotovenie: spojovacie konzoly vyrobené z polyetylénu s vysokou hustotou (HDPE)
Pevná, rýchla a bezpečná inštalácia
Farba je odolná voči teplu, nespáli deti pri hraní v horúcich dňoch
Odolný voči UV žiareniu, zachováva farby
Vhodné pre deti od 3 do 14 rokov
Maximálne zaťaženie: až 272 kg


TECHNICKÉ DÁTA


Rozmery: 1.52 mx 3.05 m
Hmotnosť: 41.9 kg
Maximálne zaťaženie: 272 kg
Bezpečnostná zóna: 2 m od kupoly
Farba: odtiene zelenej a hnedej
Materiál: oceľ s práškovým nástrekom
Materiál pre lezecké uchytenie: polyetylén s vysokou hustotou (HDPE)
Vek: 3 - 14 rokov
Záruka: 2 roky




NAD 25 ROKOV SKÚSENOSTÍ

Spoločnosť Lifetime poskytuje produkty najvyššej kvality už viac ako 25 rokov. Spoločnosť bola založená v roku 1986 ako producent prvých prenosných basketbalových stánkov na svete, ktoré zmenili tvár tohto športu. Dnes je spoločnosť Lifetime tiež výrobcom skladacích stolov a stoličiek, kajakov, záhradnej techniky a ihrísk. V priebehu rokov si spoločnosť získala uznanie na trhu a jej výrobky sa stali symbolom kvality, záväzku a inovácie.

ZÁRUKA 10 ROKOV

Doživotná záruka zaručuje spoľahlivosť jej výrobkov a dlhú záručnú dobu. Vytvára produkty, ktoré zodpovedajú požiadavkám každého aktívneho žijúceho používateľa. Produktom Lifetime môžete dôverovať kvôli spôsobu, akým boli vyrobené a testované. Spoločnosť Lifetime vytvára produkty, ktoré sa ľahko používajú a ľahko sa udržiavajú. To všetko zvyšuje neprekonateľnú hodnotu produktov, na ktoré sa môžete spoľahnúť zakaždým. Lifetime ponúka komplexnú záruku na všetky diely a produkty.

CHRÁNENÉ DUŠEVNÉ VLASTNÍCTVO

Celoživotnou pýchou je jej čerstvosť a inovácia, kvalita, dizajn a výrobný proces. Produkty Lifetime sú chránené mnohými patentmi, ochrannými známkami a inými právami duševného vlastníctva. Práva duševného vlastníctva uznávajú osobitosť inovácií produktov Lifetime a poskytujú ochranu pred porušením týchto práv. Spoločnosť Lifetime dôsledne presadzuje všetky činy porušujúce jej práva duševného vlastníctva. Zoznam patentov nájdete tu.

KVALITA Z USA

Celoživotné výrobky pochádzajú z USA, čo zaručuje neuveriteľne vysokú kvalitu ponúkaných výrobkov. Spoločnosť používa najkvalitnejšie materiály, ako je HDPE (polyetylén s vysokou hustotou). Celoživotné sú výrobky na mnoho rokov s nadpriemernou životnosťou a pevnosťou. Odzrkadľujú odhodlanie a inováciu, a to všetko pri zachovaní správnej kvality výrobkov vyrobených v USA.



Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk