Lifetime New York basketball basketball rack 90000

Prenosný basketbalový stojan má 48 "zadnú dosku vyrobenú v technológii Steel-Framed Shatter-Proof. Technológia Shatter-Proof zaručuje dlhodobú životnosť a odolnosť proti nárazu vďaka povlaku z najkvalitnejšieho polykarbonátu Makrolon®. Steel-Framed je odolný oceľový rám zadnej dosky. Dodatočná ochrana dolného okraja do

Popis výrobku Lifetime New York basketball basketball rack 90000

VýrobcaLifetime
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportBasketbal
Typ produktuĎalšie príslušenstvo

Prenosný basketbalový stojan má 48 "zadnú dosku vyrobenú v technológii Steel-Framed Shatter-Proof. Technológia Shatter-Proof zaručuje dlhodobú životnosť a odolnosť proti nárazu vďaka povlaku z najkvalitnejšieho polykarbonátu Makrolon®. Steel-Framed je odolný oceľový rám zadnej dosky. Dodatočná ochrana dolného okraja dosky a technológia nastavenia výšky Speed ​​Shift® v rozmedzí 244 až 305 cm jednou rukou poskytujú pohodlné a bezpečné hranie na každej úrovni hry. nylonová sieťovina odolná voči poveternostným vplyvom a okrúhla tyč s priemerom 7.62 cm Transportné valce namontované v stabilnom podstavci naplnenom vodou s objemom 128 litrov zaisťujú plnú mobilitu a stabilitu stojana.

VLASTNOSTI PRODUKTU:

Rám tabule:
Štýlový oceľový rám dodáva dojem, pocit a energiu profesionálnej hry! Rám je práškovaný, povrchovo upravený antikoróznym náterom.

Povrch poľa:
Mimoriadne nárazuvzdorný a odštiepovací povlak vyrobený z najkvalitnejšieho polykarbonátu Makrolon® zaručuje dlhodobú životnosť dosky. Grafika na doske je vyrobená technológiou sieťotlače pomocou atramentov odolných proti UV žiareniu, ktoré zabraňujú vyblednutiu a udržujú živé farby čo najdlhšie.

Obruč:
Masívny a odolný ráfik v klasickom štýle s pružným výkyvným mechanizmom Slam-It® založeným na dvojitom pružinovom systéme a nylonovej sieťovine odolnej voči poveternostným vplyvom.

Mechanizmus nastavenia výšky:
Vďaka nastavovaciemu mechanizmu Speed ​​Shift® môžete nastaviť výšku dosky na svoju výšku a úroveň v rozmedzí od 244 do 305 cm v intervaloch po 15.24 cm (6 palcov). Výšku ľahko nastavíte jednou rukou, väčšinu práce za vás urobia vyvažovacie pružiny.

Pól a základňa:
Okrúhla tyč s priemerom 7.62 cm sa skladá z 3 častí. Je vyrobený z ocele, práškovo lakovaný, zaistený špeciálnou vodotesnou vrstvou. Tyč je namontovaná v prenosnom podstavci, ktorý po naplnení pieskom alebo vodou zaisťuje bezpečnú stabilitu. Nie je potrebný žiadny cement!

TECHNICKÉ DÁTA:


Typ dosky: oceľové rámy odolné proti rozbitiu
Veľkosť poľa: 48 "
Doska: Polykarbonát Makrolon®
Hrúbka povlaku: 3 mm
Typ nastavenia: Speed ​​Shift®
Rozsah nastavenia: 244 - 305 cm
Výškové nastavenie: každých 15.24 cm
Ráfik: Slam-It®
Typ základne: Predný kurt
Základná kapacita: 128 litrov (34 galónov)
Rozmery základne: 125.7 x 77.5 x 20.8 cm
Hlavný stĺp: 3 časti
Veľkosť hlavného pólu: priemer 7.62 cm, okrúhle
Hmotnosť oka: 70 g


VÝHODY:


Vysoko odolný oceľový plech s oceľovým rámom a odolnosťou proti rozbitiu
Fade-Resistant Graphics - grafika poľa odolná voči vyblednutiu
Ráfik Slam-It®
Sieťka odolná voči poveternostným vplyvom
Nastavenie výšky Speed ​​Shift®
3-dielna, guľatá hlavná tyč, lakovaná práškovou farbou
Pevný, prenosný podstavec vyrobený z HDPE polyetylénu


KOMENTÁRE:


Záruka 24 MESIACOV
Určené na domáce použitie

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk