Macgyver food thermos 0.6L 102235

Hodnota 06-litrová termoska na jedlo je nevyhnutnosťou pre krátke výlety a výlety. Je vyrobená z dvojstennej nehrdzavejúcej ocele. Termoska je pripravená na skladovanie teplých a studených nápojov, polievok alebo potravinárskych výrobkov, s udržaním teploty pokrmov až 8 hodín. Objem 600 ml je ideálny na celodenné túry.

Popis výrobku Macgyver food thermos 0.6L 102235

KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportCestovný ruch / Outdoor

Hodnota 06-litrová termoska na jedlo je nevyhnutnosťou pre krátke výlety a výlety. Je vyrobená z dvojstennej nehrdzavejúcej ocele. Termoska je pripravená na skladovanie teplých a studených nápojov, polievok alebo potravinárskych výrobkov, s udržaním teploty pokrmov až 8 hodín. Objem 600 ml je ideálny na celodenné túry. Okrem toho má priehradku vo veku, v ktorej je sada príborov (nevyhnutný predmet), a veľký otvor zaisťuje ľahké čistenie.

Horská turistika a zalesnené kempingy sú spojené so skromným jedálnym lístkom, vopred pripravenými proviantmi alebo chybnou stravou. Vďaka večernej termoske sa nebudete musieť báť a obmedzovať to, čo jete. Výber termosky na jedlo je určite lepšou voľbou ako varenie z predtým pripravených výrobkov na ohni alebo na turistickom sporáku, ktorý je zvyčajne oveľa väčší a vyžaduje ďalšie vybavenie.

Večera z termosky bude dokonalá nielen na trase a počas cestovania. V práci, v škole, na univerzite - nie vždy je možné dať si teplé jedlo. niekedy trávime väčšinu dňa na mieste, kde nemáme plne vybavenú kuchyňu a podmienky na varenie - termoska na večeru dáva príležitosť zjesť teplé jedlo až niekoľko hodín po príprave a nezaberie veľa miesta.

ŠPECIFIKÁCIA:

Materiál: dvojitá stena z nehrdzavejúcej ocele
Rozmery: 10.5 x 15 cm
Objem: 600 ml
Udržiavanie teploty: až 8 hodín
Priehradka vo veku
Vrátane príboru (lyžica a vidlička)

MacGyver vám dá to, čo každý cestovateľ potrebuje. Víkend v lese, rybolov alebo turistika v horách - MacGyver je pre vás. Značka vznikla z vášne pre cestovanie, aktívneho trávenia času v prírode a hlavne z lásky k prežitiu. Vďaka širokému výberu multifunkčného náradia, nožov, sekier a sapérov z odolných materiálov môžete robiť takmer všetko - od zapálenia ohňa až po stavbu búdy.

MacGyver nie je iba zariadenie na manipuláciu v teréne - nájdete tu aj amatérske prúty s príslušenstvom, baterky a čelové svetlá, lampy a ďalekohľady. Nemusíte sa báť, že by ste si nemali kam zbaliť výbavu - MacGyver vám vychádza v ústrety. Taktické batohy MacGyver sú odolné a mimoriadne funkčné tašky, ktoré dokonale ladia s lesným prostredím.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk