Macgyver headlamp strong Expert 800LM 102274

Čelovka Expert je veľmi silná vonkajšia čelová lampa. Svetlo vychádza z 10 W / 800 lm LED diódy, vďaka čomu dosahuje baterka dosah až 200 metrov, čo umožňuje vynikajúce osvetlenie aj v najtmavších podmienkach. Napájanie pomocou 4 batérií AA umiestnených v špeciálnej nádobe na zadnej strane hlavy. Vďaka dvom nastaviteľn

Popis výrobku Macgyver headlamp strong Expert 800LM 102274

PodkategórieSvetlá
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportCestovný ruch / Outdoor

Čelovka Expert je veľmi silná vonkajšia čelová lampa. Svetlo vychádza z 10 W / 800 lm LED diódy, vďaka čomu dosahuje baterka dosah až 200 metrov, čo umožňuje vynikajúce osvetlenie aj v najtmavších podmienkach. Napájanie pomocou 4 batérií AA umiestnených v špeciálnej nádobe na zadnej strane hlavy. Vďaka dvom nastaviteľným elastickým remienkom je nosenie veľmi pohodlné. Vďaka nastaviteľným popruhom je možné čelovku nosiť na čiapke alebo prilbe, pričom si musíte byť istí, že čelovka neklesne ani sa nebude hýbať.

Pri výbere čelovky si musíme rozmyslieť, kde a kedy ju budeme najčastejšie používať.

Najskôr venujte pozornosť jeho jasu vyjadrenému v lúmenoch (lm). Čím vyššie sú hodnoty, tým jasnejšie je svetlo.
Okrem napájania je ďalšou dôležitou vecou dosah baterky, t.j.e. ako ďaleko svetelný lúč osvetľuje priestor.
Dbajte tiež na výdrž batérie. Tieto informácie poskytuje výrobca ako výdrž batérie na baterku s nepretržitým osvetlením.
Stáva sa, že vyššie uvedené parametre pre niekoľko produktov sú veľmi podobné, takže stojí za to pozrieť sa na ďalšie výhody, t.e. schopnosť nabíjania, snímač pohybu, prídavný remienok na hlavu, ktorý zabráni pádu atď.

ŠPECIFIKÁCIA:

10W LED
3 režimy svietenia
Množstvo svetla: 80 lúmenov
Dosah: 200 metrov
Batérie: 4 x AA
Čas svietenia: 2-3 hodiny
2 elastické remene na hlavu
vodeodolný


MacGyver vám dá to, čo každý cestovateľ potrebuje. Víkend v lese, rybolov alebo turistika v horách - MacGyver je pre vás. Značka vznikla z vášne pre cestovanie, aktívneho trávenia času v prírode a hlavne z lásky k prežitiu. Vďaka širokému výberu multifunkčného náradia, nožov, sekier a sapérov z odolných materiálov môžete robiť takmer všetko - od zapálenia ohňa až po stavbu búdy.

MacGyver nie je iba zariadenie na manipuláciu v teréne - nájdete tu aj amatérske prúty s príslušenstvom, baterky a čelové svetlá, lampy a ďalekohľady. Nemusíte sa báť, že by ste si nemali kam zbaliť výbavu - MacGyver vám vychádza v ústrety. Taktické batohy MacGyver sú odolné a mimoriadne funkčné tašky, ktoré dokonale ladia s lesným prostredím.

Na čo čakáš? Choďte do sveta.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk