Macgyver tourist lamp with smooth light regulation 100LM 102251

Turistická lampa s plynulou reguláciou svetla je praktická kempingová lampa, ktorá sa dá použiť v rôznych podmienkach. Špeciálny gombík na nastavenie intenzity svetla vám umožní použitie vo vnútri kempingu, garáže alebo stanu, na terase alebo na záhrade. Stačí otočiť číselníkom a nastaviť požadovaný jas. Špeciálny povl

Popis výrobku Macgyver tourist lamp with smooth light regulation 100LM 102251

KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportCestovný ruch / Outdoor

Turistická lampa s plynulou reguláciou svetla je praktická kempingová lampa, ktorá sa dá použiť v rôznych podmienkach. Špeciálny gombík na nastavenie intenzity svetla vám umožní použitie vo vnútri kempingu, garáže alebo stanu, na terase alebo na záhrade. Stačí otočiť číselníkom a nastaviť požadovaný jas. Špeciálny povlak chráni vaše oči pred ľahkými nárazmi. Lampa je napájaná 4 AA batériami a doba svietenia je 10 hodín. Nemusíte sa báť počasia - lampa je odolná proti striekajúcej vode a vlhkosti.

ŠPECIFIKÁCIA:

3W LED CREE
Hladká regulácia svetla
Množstvo svetla: 100 lúmenov
Batérie: 4 x AA
Čas osvetlenia: až 10 hodín
Rozmery: 10 x 18.5 cm
Závesná rukoväť
Špeciálny povlak proti ľahkým nárazom

MacGyver vám dá to, čo každý cestovateľ potrebuje. Víkend v lese, rybolov alebo turistika v horách - MacGyver je pre vás. Značka vznikla z vášne pre cestovanie, aktívneho trávenia času v prírode a hlavne z lásky k prežitiu. Vďaka širokému výberu multifunkčného náradia, nožov, sekier a sapérov z odolných materiálov môžete robiť takmer všetko - od zapálenia ohňa až po stavbu búdy.

MacGyver nie je iba zariadenie na manipuláciu v teréne - nájdete tu aj amatérske prúty s príslušenstvom, baterky a čelové svetlá, lampy a ďalekohľady. Nemusíte sa báť, že by ste si nemali kam zbaliť výbavu - MacGyver vám vychádza v ústrety. Taktické batohy MacGyver sú odolné a mimoriadne funkčné tašky, ktoré dokonale ladia s lesným prostredím.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk