Meteor 500 ml water bottle 74572-74575

METEOR SPORTS BIDON 500 ml Vlastnosti: Praktická fľaša na vodu s meteorom, ktorú si môžete vziať so sebou na tréning, do posilňovne, školy alebo na výlet na bicykli. Fľaša je priehľadná s matným povrchom a protišmykovým povrchom.Neobmedzuje tok nápoja. Je vhodný na teplé a studené nápoje. Je vybavená odmerkou a sitom n

Popis výrobku Meteor 500 ml water bottle 74572-74575

VýrobcaMeteor
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži, ženy, Deti
Typ produktuĎalšie príslušenstvo
kapacita0,50

METEOR SPORTS BIDON 500 ml

Vlastnosti:

      • Praktická fľaša na vodu s meteorom, ktorú si môžete vziať so sebou na tréning, do posilňovne, školy alebo na výlet na bicykli. Fľaša je priehľadná s matným povrchom a protišmykovým povrchom.
      • Neobmedzuje tok nápoja. Je vhodný na teplé a studené nápoje. Je vybavená odmerkou a sitom na oddelenie napr.g. ovocie alebo kocky ľadu. Má správnu veľkosť pre väčšinu úchytov na auto a bicykel.
      • Fľaštička má veľkosť vhodnú pre deti a farby navyše podporujú hydratáciu. Má pohodlný remienok na ruku. Je utesnený zámkom so zámkom, ale zároveň sa ľahko a rýchlo otvorí jedným dotykom. Vďaka špeciálnemu zámku veka sa nemusíte obávať náhodne rozliatého nápoja.
      • Kapacita 500 ml.

Materiál :

      • Tritan.
Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk