Meteor EVA sleeping mat 180x50x0.5 cm 10122

Spacia karimatka Meteor EVA 180x50x0.5 cm 10122KARIMATE METEOR EVA 180 x 50 x 0.5 cmAk ste cestovateľský nadšenec a uprednostňujete spanie v stane pred ubytovaním v hosteloch alebo hoteloch? Potom je tento produkt práve pre vás!Karimatka na spanie známej a uznávanej značky Meteor už dlhé roky uspokojuje aj tých najnáro

Popis výrobku Meteor EVA sleeping mat 180x50x0.5 cm 10122

PodkategórieMats
VýrobcaMeteor
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportTraining, cestovný ruch / vonku
Typ produktuVýcvikové vybavenie
FarbaBlack
Materiálové zloženieEVA pena

Spacia karimatka Meteor EVA 180x50x0.5 cm 10122

KARIMATE METEOR EVA 180 x 50 x 0.5 cm

Ak ste cestovateľský nadšenec a uprednostňujete spanie v stane pred ubytovaním v hosteloch alebo hoteloch? Potom je tento produkt práve pre vás!

Karimatka na spanie známej a uznávanej značky Meteor už dlhé roky uspokojuje aj tých najnáročnejších kemperov.

Vyrobené z pružnej EVA peny je ľahké a mäkké. Vyznačuje sa tiež výbornou odolnosťou voči nízkym teplotám a nadpriemernou životnosťou – je málo abrazívny. Štruktúra malých uzavretých buniek zaisťuje dobré izolačné vlastnosti a penová podložka neabsorbuje vodu a tým nezvyšuje jej hmotnosť.

Správne zvolená hrúbka zaručuje komfort odpočinku a nerovnosti podlahy už nie sú citeľné. Penová podložka sa navyše pod tlakom nedeformuje.

Pre umožnenie skladovania alebo prepravy zrolovanej podložky na spanie je vybavená špeciálnymi kompresnými popruhmi - trvalo pripevnenými, aby sa nestratili.

Špecifikácia:

    • Veľkosť: 180 cm x 50 cm
    • Hrúbka: 5 mm
    • Priemer valca: 11 cm
    • Materiál: EVA plast
    • Účel: turistická podložka
    • Čierna farba
    • Hmotnosť: 0.10 kg

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk