Meteor Lumi ski helmet black / mint 24861-24863

PRILBA METEOR LUMI SKI Vlastnosti: Lyžiarska prilba je najnovším modelom prilieb METEOR. Poskytuje vynikajúcu ochranu hlavy a zaručuje vysoký komfort aj pri dlhších cestách. Má originálny a štýlový dizajn, ktorý zaujme náročnejších používateľov. Počas zimných aktivít funguje perfektne. Ľahký dizajn a aerodynamický tvar

Popis výrobku Meteor Lumi ski helmet black / mint 24861-24863

VýrobcaMeteor
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportZimné športy
Typ produktuĎalšie príslušenstvo
FarbaBlack

PRILBA METEOR LUMI SKI

Vlastnosti:

  • Lyžiarska prilba je najnovším modelom prilieb METEOR. Poskytuje vynikajúcu ochranu hlavy a zaručuje vysoký komfort aj pri dlhších cestách. Má originálny a štýlový dizajn, ktorý zaujme náročnejších používateľov. Počas zimných aktivít funguje perfektne.
  • Ľahký dizajn a aerodynamický tvar zaisťujú maximálne pohodlie. Plášť je vyrobený z vysoko roztiahnuteľného EPS polystyrénu, absorbuje všetky napätia vznikajúce pri páde. Ochranný účinok prilby spočíva v štruktúre materiálu, z ktorého bola vyrobená - obsahuje nespočetné množstvo mikroskopických vzduchových pórov. Ďalšou výhodou tohto riešenia je nenamáčanie vodou a potom.
  • Použitie hrejivej, mäkkej a príjemnej na dotyk, odnímateľná podšívka so šiestimi otvormi a dvoma pruhmi vetracej sieťoviny zaručuje veľmi pohodlné používanie prilby. Pre ešte väčšie pohodlie používateľa sa nepoužíva odnímateľný mäkký kryt na páse na nastavenie brady a odnímateľné chrániče sluchu.
  • Prilba je vybavená 4 otvory pre stálu cirkuláciu vzduchu okolo hlavy a odvod tepla - systém AIR FLOW. Dostatočné vetranie chráni pokožku hlavy pred nadmerným potením.
  • Jednoduché a rýchle nastavenie veľkosti je možné vďaka systému HEAD LOCK, t.j.e. viacstupňový krúžok s plynulým nastavením obvodu, ktorý uľahčuje prispôsobenie a pomáha perfektne zladiť prilbu s hlavou. Jednou rukou si ju pomocou malého gombíka na zadnej strane prilby nastavíte za pár sekúnd na svoju hlavu.
  • Materiál vonkajšej škrupiny: ABS
  • Absorpčný materiál vo vnútri: EPS
  • Certifikát - výrobok vyhovuje požiadavkám európskej normy CE EN1077
Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk