Oakley Encoder Strike Vented Ns M Glasses 0OO9235-92350339

Vlastnosti:Slnečné okuliare Oakley® Encoder Strike Vented sú skvelým modelom, ktorý skvele vyzerá a vyznačuje sa vysokou kvalitou spracovania.Tieto značkové okuliare účinne chránia pred škodlivými účinkami slnečných lúčov a budú dobre fungovať s rôznymi typmi štylizácií.Okuliarové šošovky so špeciálnou technológiou Oak

Popis výrobku Oakley Encoder Strike Vented Ns M Glasses 0OO9235-92350339

Podkategórieglasses
VýrobcaOakley
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži
ŠportTriathlon
Typ produktuĎalšie príslušenstvo
FarbaPink

Vlastnosti:

  • Slnečné okuliare Oakley® Encoder Strike Vented sú skvelým modelom, ktorý skvele vyzerá a vyznačuje sa vysokou kvalitou spracovania.
  • Tieto značkové okuliare účinne chránia pred škodlivými účinkami slnečných lúčov a budú dobre fungovať s rôznymi typmi štylizácií.
  • Okuliarové šošovky so špeciálnou technológiou Oakley Prizm™ v tomto modeli poskytujú zvýšený kontrast a lepšiu intenzitu farieb.
  • Každý typ zafarbenia šošoviek Prizm™ má tiež ďalšie vlastnosti súvisiace so špecifickými vonkajšími podmienkami a typmi aktivity.
  • Tieto okuliare sú vybavené šošovkami Prizm™ Field, čo znamená, že sú navrhnuté tak, aby vám pomohli jasne vidieť prihrávajúcu loptičku v bejzbalových alebo kriketových zápasoch.
Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk