On Running Movement Shorts M 16500474

Na bežecké šortky M 16500474Vlastnosti:Vďaka technológii rýchleho schnutia a odvodu potu sú šortky navrhnuté tak, aby vás udržali v suchu aj pri tých najnáročnejších tréningoch. Navrhnuté na udržanie vysokej úrovne pohodlia, môžete vykonávať všetky svoje pohyby, či už trénujete alebo cestujete.Ako už názov napovedá, ti

Popis výrobku On Running Movement Shorts M 16500474

Podkategóriešortky
PodkategórieVoľný štýl
VýrobcaAdidas
KategóriaOblečenie
RodMuži
Športbeh
Typ produktuNohavice, kraťasy
FarbaŠedá / strieborná
Materiálové zloženiePolyester

Na bežecké šortky M 16500474

Vlastnosti:

  • Vďaka technológii rýchleho schnutia a odvodu potu sú šortky navrhnuté tak, aby vás udržali v suchu aj pri tých najnáročnejších tréningoch. Navrhnuté na udržanie vysokej úrovne pohodlia, môžete vykonávať všetky svoje pohyby, či už trénujete alebo cestujete.
  • Ako už názov napovedá, tieto šortky sú ako stvorené pre tých, ktorí sa radi hýbu. Užite si neobmedzený pohyb bez ohľadu na to, ako tvrdo trénujete, vďaka vysoko elastickej tkanine. Z rovnakého mäkkého materiálu ako naša mikina sa budete cítiť pohodlne po celý deň.
  • Či už cestujete s malou batožinou, alebo si chcete zbaliť o niečo viac, naše šortky na pohyb majú veľké vrecká so zapínaním na patent, takže si svoje veci môžete bezpečne uložiť. Nechýba dokonca ani skryté sieťované vrecko na telefón s krúžkom na kľúče, aby boli vaše cennosti v bezpečí.

Materiál:

  • polyester

Farba:

  • Šedá
Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk