Reebok level 5 expander RSTB-16074

Vlastnosti: Expandér Reebok bol vytvorený, aby vám pomohol spevniť, pružiť a tonizovať telo počas tréningu. Vhodné na precvičenie hornej a dolnej časti tela. Umožňuje vykonávať širokú škálu cvičení, takže bude užitočný aj pri strečingu. Použitie gumy je veľmi široké. Jeho hlavnou úlohou je vytvoriť odpor, ktorý je pot

Popis výrobku Reebok level 5 expander RSTB-16074

Podkategórieexpandéry
VýrobcaReebok
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportTraining
Typ produktuVýcvikové vybavenie
FarbaBiela, čierna

Vlastnosti:

  • Expandér Reebok bol vytvorený, aby vám pomohol spevniť, pružiť a tonizovať telo počas tréningu. Vhodné na precvičenie hornej a dolnej časti tela. Umožňuje vykonávať širokú škálu cvičení, takže bude užitočný aj pri strečingu. Použitie gumy je veľmi široké. Jeho hlavnou úlohou je vytvoriť odpor, ktorý je potrebné prekonať. Preto veľmi dobre funguje v tréningu na posilnenie svalov brucha, rúk, chrbta a nôh.

  • Rukoväte sú vyrobené z odolnej a ľahkej peny, takže nekĺžu ani pri najintenzívnejšom tréningu.



    TECHNICKÉ DÁTA:

  • Rozmery: 160 x 13 x 3.5 cm (D x Š x V)

  • Materiál: PP, latex, HDR

  • Stupeň odolnosti: 5

  • Farba: Čierna / Biela

  • Záruka: 2 roky



    REEBOK JE JEDINEČNÉ FITNESS VYBAVENIE

    Byť aktívny a užívať si šport ovplyvní telo aj myseľ. Vďaka použitiu najnovších technológií a jedinečnému dizajnu vybavenia a príslušenstva Reebok vás každé cvičenie približuje k dosiahnutiu vášho cieľa.

    Reebok ide nad rámec toho, že vám dáva tréningové produkty nadpriemernej kvality.

    Dokonale zladené materiály, spoľahlivosť a dizajnové inovácie zaručujú, že keď si vyberiete produkty Reebok, budete sa z nich tešiť dlhé roky.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk