Semi-commercial folding table in half 183 cm 80280

Skladací stôl Lifetime je vyrobený z polyetylénu s vysokou hustotou a má pohodlný skladací dizajn pre ľahkú prepravu a skladovanie. Ľahký dizajn, funkcia automatického zamykania a pohodlná rukoväť uľahčujú každému jeho zloženie a rozloženie. Je prispôsobený na vnútorné aj vonkajšie použitie, nepraskne a neodstráni sa.

Popis výrobku Semi-commercial folding table in half 183 cm 80280

KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportCestovný ruch / Outdoor
Typ produktuĎalšie príslušenstvo

Skladací stôl Lifetime je vyrobený z polyetylénu s vysokou hustotou a má pohodlný skladací dizajn pre ľahkú prepravu a skladovanie. Ľahký dizajn, funkcia automatického zamykania a pohodlná rukoväť uľahčujú každému jeho zloženie a rozloženie. Je prispôsobený na vnútorné aj vonkajšie použitie, nepraskne a neodstráni sa.

Patentovaná oceľová rámová konštrukcia spoločnosti Lifetime poskytuje pevný základ a je chránená vodotesnými povrchovými úpravami s práškovým nástrekom.

VÝHODY

Odolný polyetylénový povrch pracovnej dosky je odolný a odolný voči nečistotám a ľahko sa čistí.
Povrch pracovnej dosky obsahuje UV inhibítory pre ďalšiu ochranu pred poveternostnými podmienkami
Rohy boli navrhnuté pre najvyššiu trvanlivosť a pevnosť, aby sa zabránilo poškodeniu a zničeniu
Široký rozstup nôh zaručuje vynikajúcu stabilitu
Rám odolný proti korózii a krycie vrstvy, ktoré zabraňujú poškodeniu zeme
Ľahký dizajn
Pohodlná rukoväť pre ľahké prenášanie
Stôl je zložený na polovicu, čo uľahčuje jeho prepravu a skladovanie
Blokovací krúžok z pevnej ocele, ktorý zabraňuje náhodnému zatvoreniu stola
Technológia Auto-Locking: ľahký výklopný dizajn pre bezpečné a stabilné polohovanie
Na vnútorné a vonkajšie použitie
Záruka 1 rok

TECHNICKÉ DÁTA

Trieda: na poloobchodné použitie
Rozmery (rozložené): 183,5 cm x 76,2 cm x 73,6 cm
Rozmery (skladaný stôl): 94,1 cm x 76,2 cm x 8,7 cm
Materiál stolovej dosky: polyetylén s vysokou hustotou
Hrúbka vrchnej časti: 42 mm
Materiál rámu: prášková oceľ
Priemer nohy: 25 mm
Hmotnosť: 13 kg
Maximálne zaťaženie stola: 90 kg
Štýl nôh: presýpacie hodiny
Vrchná farba: biela žula
Farba rámu: sivá
Záruka: 1 rok

APLIKÁCIE

Poloobchodné použitie - znamená výrobky, ktorých zamýšľané použitie umožňuje ich použitie na verejných miestach (intenzívnym spôsobom - doma alebo v komerčných priestoroch s nízkou intenzitou). Všeobecne akceptovaný týždenný čas používania poloobchodných výrobkov nepresahuje 25 hodín. Táto záruka sa uplatňuje, keď zariadenie používa profesionálny / komerčný užívateľ.

ZÁRUKA
Na výrobky na poloobchodné použitie sa vzťahuje dvojročná obmedzená záručná doba. Táto záruka sa vzťahuje na výrobky používané, skladované a prepravované vhodným spôsobom v súlade s pokynmi výrobcu. Zahŕňa časti ako sú stolová doska, sedadlo a rámová konštrukcia. Nezahŕňa prirodzené opotrebenie povrchu a mechanické poškodenie.

KVALITA Z USA

Produkty Lifetime pochádzajú z USA, čo zaručuje neuveriteľne vysokú kvalitu ponúkaných produktov. Spoločnosť používa najkvalitnejšie materiály, napríklad HDPE (polyetylén s vysokou odolnosťou). Životnosť sú výrobky po mnoho rokov s nadpriemernou životnosťou a pevnosťou. Celoživotné produkty odzrkadľujú odhodlanie a inováciu, a to všetko pri zachovaní kvality vlastnej produktom vyrobeným v USA.

VIAC AŽ 25 ROKOV SKÚSENOSTÍ

Spoločnosť Lifetime už viac ako 25 rokov poskytuje produkty najvyššej kvality. Spoločnosť Lifetime bola založená v roku 1986 ako výrobca prvých prenosných basketbalových stojanov na svete, ktoré zmenili tvár tohto športu. Dnes je spoločnosť Lifetime tiež producentom skladacích stolov a stoličiek, kajakov, záhradnej techniky a detských ihrísk. V priebehu rokov si spoločnosť získala uznanie na trhu a jej produkty sa stali symbolom kvality, odhodlania a inovácií.

CHRÁNENÉ DUŠEVNÉ VLASTNÍCTVO

Pýchou spoločnosti Lifetime je jej inovácia, kvalita, dizajn a výrobný proces. Produkty Lifetime sú preto chránené množstvom patentov, ochranných známok a iných práv duševného vlastníctva. Práva duševného vlastníctva uznávajú osobitosť inovácií výrobkov na celý život a poskytujú ochranu pred porušením týchto práv. Celoživotné svedomie vynucuje všetky činy porušujúce jeho práva duševného vlastníctva. Zoznam patentov tu.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk