TEXTURED GAIAM ROLLER 63443

Jóga je pre nás všetkých. Možno nie sme všetci stvorení ako jogíni, ale všetci máme čím získať. Pamätajte, že prax je prostriedkom k cieľu, nie cieľom. Vaša dokonalosť sa nevyžaduje. Žiada sa hlavne radosť. Takže si nájdite svoje miesto na podložke a pridajte sa k nám. Váš život v harmónii. Povedzte áno pomocou Gaiam j

Popis výrobku TEXTURED GAIAM ROLLER 63443

PodkategórieMasážne valce
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportTraining
Typ produktuVýcvikové vybavenie



Jóga je pre nás všetkých. Možno nie sme všetci stvorení ako jogíni, ale všetci máme čím získať. Pamätajte, že prax je prostriedkom k cieľu, nie cieľom. Vaša dokonalosť sa nevyžaduje. Žiada sa hlavne radosť. Takže si nájdite svoje miesto na podložke a pridajte sa k nám.

Váš život v harmónii. Povedzte áno pomocou Gaiam jogy

Žijeme jogu v Gaiame. Cítime to dobre. Po viac ako 25 rokoch na podložke môžeme povedať, že je to súčasť nášho každodenného života. To je dôvod, prečo je každý produkt Gaiam navrhovaný a vyrábaný so starostlivosťou o detaily a kvalitu, jogínmi - pre jogínov. Gaiam slúži klientom po celom svete, ktorí si vážia životné prostredie, zdravie, kondíciu a osobný rozvoj už viac ako dve desaťročia.







Textúrovaný penový valec

Doprajte svojim svalom hĺbkovú masáž vďaka penovému valčeku s textúrou od Gaiam. Špeciálne zvolená dĺžka valca ho robí ideálnym pre veľké svalové skupiny, ako sú stehná, zadok a chrbtové svaly. Textúrovaný povrch zaručuje dodatočnú stimuláciu svalov pri masáži, vďaka čomu prináša rýchlu úľavu. Materiál, z ktorého bol valček vyrobený, zaisťuje správnu tvrdosť jazýčkov, ktoré si zachovávajú svoj tvar aj pri častom a intenzívnom používaní.



silné stránky:


Perfektné na masáž svalov
Účinné pri svalovej relaxácii, regenerácii a minimalizácii bolesti
Ľahký a kompaktný




Technické dáta:


Šedá farba
Záruka: 12 mesiacov






V gréckej mytológii bola bohyňa Gaia stotožnená so začiatkom všetkého, volala sa Matka Zem.

To je to, čo inšpirovalo tvorcov značky Gaiam pri vytváraní názvu a ideológie - naša planéta a jej zdravie. Gaiam - rovnako ako bohyňa Gaia, sa stará o našu planétu pomocou zodpovedne získavaných surovín, ekologických materiálov, ako je organická bavlna, bambus a recyklované materiály. Starostlivosť o planétu, ktorá sa o nás stará, je všetko, čo Gaiam robí, vyrába a vytvára. Tým, že pestujeme, chránime a rešpektujeme našu planétu, jej prírodné zdroje a obyvateľov, obohacujeme náš život a ďalšie generácie.

„Gaia, ja som“ alebo GAIAM = som Zem. Starostlivosťou o životné prostredie sa staráme o svoje telo a myseľ, stávame sa šťastnejšími, silnejšími, tvorivejšími. Žijúc v harmónii so sebou a so všetkými okolo nás, vidíme viac a sme schopní dať viac sebe pre druhých. Naučte sa jogu s Gaiamom.







GAIAM je hlas pre ľudí.

Gaiam sú ľudia. Kto potrebuje jogu? Pravdupovediac - všetci. Učitelia, lekári, automechanici, riaditelia, športovci, poľnohospodári - každý z nás môže mať prospech z budovania sily, získavania flexibility a hľadania pokoja počas dňa. Za pokus to stojí. Poďme na to!

Ak s cvičením jogy ešte len začínate, odporúčame vám, aby ste sa na sebe zasmiali, padli a skúsili to znova. Pretože všetci sme vždy začiatočníci. Ak cvičíte roky, pozývame vás, aby ste sa pripojili k nám a pozerali sa na jogu sviežimi očami - ako na niečo starodávne a nové, vždy, keď sa postavíte na podložku. Bez ohľadu na to, kde cvičíte jogu, sme tu, aby sme vás podporili. Môžeme vám pomôcť prejsť na novú úroveň, cvičiť doma alebo jednoducho zahrnúť do svojho každodenného tréningu niekoľko polôh.

V mnohých ohľadoch, malá aj veľká - joga patrí nám všetkým. Ber to ako pozvánku, aby si sa k nám pripojil.









Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk