Thermal bags 604368

Vlastnosti:Sada termotašiek na jedlo bude ako stvorená na víkendový výlet, lov húb, rybárske výlety, lesné výlety alebo dlhšie výlety autom.Je určený na skladovanie teplých a studených nápojov a jedál.Potraviny balené v termo taške si zachovajú sviežosť, teplotu a chuť oveľa dlhšie.Sada sa skladá z dvoch tašiek, ktoré

Popis výrobku Thermal bags 604368

PodkategórieOstatné príslušenstvo
VýrobcaAnother
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportCestovný ruch / Outdoor
Typ produktuĎalšie príslušenstvo
FarbaZelená
Materiálové zloženieSyntetický materiál


Vlastnosti:

  • Sada termotašiek na jedlo bude ako stvorená na víkendový výlet, lov húb, rybárske výlety, lesné výlety alebo dlhšie výlety autom.
  • Je určený na skladovanie teplých a studených nápojov a jedál.
  • Potraviny balené v termo taške si zachovajú sviežosť, teplotu a chuť oveľa dlhšie.
  • Sada sa skladá z dvoch tašiek, ktoré môžete podľa potreby zameniť.



    Väčšia z tašiek má tri vystužené steny a jednu mäkkú, takže pri nosení na pleci nebudete spôsobovať nepríjemné pocity. Na prednej strane je ďalšie vrecko na zips, do ktorého sa zmestia príbory alebo dokonca malý tanier. Vak má kapacitu 25 litrov. To znamená, že do neho môžete ľahko vložiť viac jedla, keď sa chystáte na cestu. Okrem ramenného popruhu má taška aj držadlá pre pohodlné prenášanie.

    Všetky strany menšej tašky sú mäkké, takže sa dajú ľahko zložiť a odložiť. Má objem 10 litrov a je ideálny na zabalenie raňajok pre deti do školy.

    Ďalšie využitie termo tašky je, keď každý deň idete do práce, školy alebo univerzity. Balením jedla do neho máte záruku, že vydrží dlhšie čerstvé.



    TECHNICKÉ DÁTA:

    Väčšie rozmery tašky: 32 x 22 x 36 cm (D x Š x V)

    Ďalšie rozmery vrecka na zips: 26 x 22 cm (Š x V)

    Menšie rozmery tašky: 20 x 20 x 21 cm (D x Š x V)

    Zelená farba

    Objem: 25 + 10 l

    Záruka: 2 roky




Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk