Thermoactive shirt Wisser RXM31 M 47037-47040

Tričko WISSER RXM31 khaki Vlastnosti : Rýchloschnúca termoaktívna košeľa, ideálna pre všetkých, ktorí požadujú kvalitné spracovanie a pohodlie. Tričko WISSER je ľahké a pružné, perfektne sa prispôsobí telu a neobmedzuje v pohybe a vďaka plochým netlakovým švom nespôsobuje pri nosení nepríjemné pocity. Vďaka použitiu vy

Popis výrobku Thermoactive shirt Wisser RXM31 M 47037-47040

PodkategórieTermoaktívne tričko
VýrobcaWisser
KategóriaOblečenie
RodMuži
ŠportZimné športy
Typ produktuTermoaktívne oblečenie
FarbaZelená
Materiálové zloženiePolyester

Tričko WISSER RXM31 khaki

Vlastnosti :

  • Rýchloschnúca termoaktívna košeľa, ideálna pre všetkých, ktorí požadujú kvalitné spracovanie a pohodlie.
  • Tričko WISSER je ľahké a pružné, perfektne sa prispôsobí telu a neobmedzuje v pohybe a vďaka plochým netlakovým švom nespôsobuje pri nosení nepríjemné pocity. Vďaka použitiu vysoko kvalitného materiálu navyše obohateného o ióny striebra - Sanitized , ktoré eliminujú nepríjemný zápach a zabraňujú množeniu baktérií a plesní, sa budete vždy cítiť čistí a svieži.
  • Funguje perfektne pri akejkoľvek fyzickej aktivite, dokonale odvádza pot a vodnú paru z pokožky. Vyznačuje sa najvyššími koeficientmi odvádzania vlhkosti a udržiavaním konštantnej telesnej teploty, zaručuje optimálnu termoreguláciu tela.
  • Model RXM31 sa perfektne prispôsobí telu, je odolný a neobmedzuje v pohybe a vďaka vybaveniu plochými beztlakovými švami nespôsobuje nepríjemné pocity pri nosení.

Materiál :

  • 92% polyester,
  • 8% elastan
Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk