Training parachute, running VSC-R10CB HS-TNK-000005205

Cvičný padák, beh VSC-R10CB HS-TNK-000005205Bez ohľadu na disciplínu, či už ide o beh, futbal alebo basketbal - vo všetkých prípadoch sa padák VSC-R10CB ukáže ako spoľahlivý počas tréningu.Padák pri behu vytvára odpor, vďaka čomu pretekár zvyšuje efektivitu rýchlostného tréningu a zároveň si rozvíja vhodnú techniku beh

Popis výrobku Training parachute, running VSC-R10CB HS-TNK-000005205

PodkategóriePríslušenstvo pre trénerov
VýrobcaAnother
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportFutbal, tréning
Typ produktuĎalšie príslušenstvo
FarbaBlack
Materiálové zloženieNylon

Cvičný padák, beh VSC-R10CB HS-TNK-000005205

Bez ohľadu na disciplínu, či už ide o beh, futbal alebo basketbal - vo všetkých prípadoch sa padák VSC-R10CB ukáže ako spoľahlivý počas tréningu.

Padák pri behu vytvára odpor, vďaka čomu pretekár zvyšuje efektivitu rýchlostného tréningu a zároveň si rozvíja vhodnú techniku behu.

Padák VSC-R10CB je vyrobený z odolného neónu , ktorý poskytuje optimálnu odolnosť a znižuje vibrácie. Vďaka nastaviteľnému popruhu sa padák prispôsobí potrebám užívateľa a nastaviteľná dĺžka lana umožňuje meniť intenzitu cvičenia.

    • Padák šitý bez panelov s popruhom, ktorý umožňuje nastavenie intenzity cvičenia.
    • Mäkký pás nastaviteľný na suchý zips sa prispôsobí telu, poskytuje optimálnu odolnosť a znižuje vibrácie.
    • Padák pri behu vytvára odpor. Zvyšuje efektivitu rýchlostného tréningu, umožňuje vyvinúť primeranú vytrvalosť, silu a techniku behu.
    • Kryt je súčasťou

Materiál:

  • nylon

Farba:

  • čierna

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk