Ball hedgehog for massage Spokey 920943

SPOKEY GRESPI MASÁŽNY BALÍČEK Vytvorte si s nami svoju domácu telocvičňu. Výbava, ktorú ponúka Spokey, vám pomôže zostať v kondícii, formovať postavu a rozvíjať zdravé návyky. Sada masážnych guličiek Spokey Grespi II je ideálna na stimuláciu obehu, boj proti celulitíde a počas protistresových cvičení. Uvoľňujú svalové

Popis výrobku Ball hedgehog for massage Spokey 920943

Podkategórieostatné
VýrobcaSpokey
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportTraining
Typ produktuVýcvikové vybavenie
Kardiová výbavastrojčeky

SPOKEY GRESPI MASÁŽNY BALÍČEK

Vytvorte si s nami svoju domácu telocvičňu. Výbava, ktorú ponúka Spokey, vám pomôže zostať v kondícii, formovať postavu a rozvíjať zdravé návyky. Sada masážnych guličiek Spokey Grespi II je ideálna na stimuláciu obehu, boj proti celulitíde a počas protistresových cvičení. Uvoľňujú svalové napätie a podporujú regeneráciu pokožky.

KVALITA

Stanovujeme vysoké štandardy pre naše zariadenie, a preto sa snažíme pri ich výrobe používať najkvalitnejšie materiály.

POHODLIE

Sada obsahuje 4 guľky rôznej tvrdosti, ktoré vám umožňujú výber podľa vašich potrieb a očakávaní. Gule sú zabalené v pohodlnej sieťovine, ktorú je možné úspešne použiť na ďalšie skladovanie a prepravu.

TECHNOLÓGIA

Guličky sú vyrobené z odolného, nenasiakavého PVC materiálu. Vďaka tomu sa ľahko udržiavajú v čistote.

OSUD

Perfektné na cvičenie kdekoľvek. Sú ideálne na boj s celulitídou, stimuláciu obehu a počas protistresových cvičení. Uvoľňujú svalové napätie a podporujú regeneráciu pokožky. Odporúča sa na úbytok svalov, poruchy obehu, metabolické poruchy.

parametre

priemer: 65 mm
rôzne farby
materiál: pvc

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk