Electric Treadmill BOWFLEX T25 100911

Elektrický bežecký pás BOWFLEX T25 100911 Vlastnosti: Bežecký pás T25 vám pomôže zmeniť nudné cvičenie na zaujímavé dobrodružstvo a cestu za vysnívanou postavou a kondíciou. JRNY ™ a Netflix sú iba niektoré z aplikácií, s ktorými je jej konzola kompatibilná. Ani si nevšimnete, ako budú kilometre ubiehať jeden za dr

Popis výrobku Electric Treadmill BOWFLEX T25 100911

PodkategórieKardiová výbava
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportBeh, tréning
Typ produktuVýcvikové vybavenie
FarbaBlack
Kardiová výbavabežecké pásy

Elektrický bežecký pás BOWFLEX T25 100911

Vlastnosti:

  • Bežecký pás T25 vám pomôže zmeniť nudné cvičenie na zaujímavé dobrodružstvo a cestu za vysnívanou postavou a kondíciou. JRNY ™ a Netflix sú iba niektoré z aplikácií, s ktorými je jej konzola kompatibilná. Ani si nevšimnete, ako budú kilometre ubiehať jeden za druhým. Ak chcete zmenu, môžete spustiť jednu zo 40 virtuálnych ciest na miestach po celom svete, ku ktorým má prístup aplikácia Explore the World. Ak je vonku sivá a studená zima a snívate o behu na slnku, stačí nájsť správnu cestu a užiť si slnko v zamračený jesenný deň.
  • Nový bežecký pás T25 od spoločnosti Bowflex je prostredným modelom v novej sérii výbavy. Bol vytvorený tak, aby vyhovoval aj tým najnáročnejším používateľom, ale začiatočníci si ho zamilujú aj od prvého prevodového stupňa.
  • Pamätajte, že tréningy na bežeckom páse poskytujú menšiemu namáhaniu kĺbov ako tradičné behanie, ktoré je rovnako ako u starších bežeckých pásov Bowflex spôsobené viaczónovým odpružením Comfort Tech ™. Dôležitejšie je, že vďaka nej môžete behať kedykoľvek, bez ohľadu na počasie alebo znečistenie ovzdušia.
  • Ak si chcete do domácnosti kúpiť bežecký pás, ktorý vám pomôže vyformovať postavu, zlepšiť kondíciu a zdravie a vyhnúť sa nude pri behu, model T25 je pre vás tou pravou výbavou.



    INOVATÍVNY DISPLEJ: 10-palcová dotyková obrazovka s vysokým rozlíšením umožňuje ľahký prístup k aplikáciám, obľúbeným sériám alebo tréningovým parametrom. Motivuje vás k intenzívnejšej práci a dosiahnutiu lepších výsledkov za kratší čas a je tiež liekom na nudu pri zdolávaní ďalších kilometrov štyrmi stenami.

    KLÁVESY RÝCHLEJ ZMENY : Tlačidlá pre rýchlu rýchlosť a sklon sú ľahko prístupné, takže je vhodné ich meniť počas tréningu pri zachovaní plynulého tempa.

    TRÉNINGOVÉ PROGRAMY: Konzola má 10 tréningových programov vrátane intervalového tréningu, kontroly spaľovania tukov, cieľovej srdcovej frekvencie a manuálneho tréningu. Vďaka tomu nájdete pre seba ten pravý tréning bez ohľadu na to, či ste začiatočník alebo pokročilý používateľ.

    PROFILY UŽÍVATEĽA: Konzola má schopnosť ukladať neobmedzený počet používateľských profilov, takže vaše tréningové údaje budú v bezpečí, keď začne cvičiť ďalšia osoba. Okrem sledovania pokroku môžete navzájom motivovať k pravidelnému tréningu a porovnávaniu svojich výsledkov.

    APLIKÁCIE: Vďaka pripojeniu Bluetooth® môžete synchronizovať svoje tréningové údaje s aplikáciami JRNY ™ alebo Explore the World. To vám umožňuje zdieľať výsledky vášho tréningu, schopnosť navzájom sa motivovať s trénujúcimi priateľmi, zúčastňovať sa súťaží. Receptom na tréning nudy je kompatibilita bežeckého pásu s aplikáciami od Netflix, Disney +, Prime video a Hulu. Plná funkčnosť aplikácie je k dispozícii po zakúpení predplatného.

    VIRTUÁLNE TRASY: Môžete prevádzkovať 40 virtuálnych stôp na miestach po celom svete, ku ktorým má prístup aplikácia Explore the World. Ak je vonku sivá a studená zima a snívate o behu na slnku, stačí nájsť správnu cestu a užiť si slnko v zamračenom zimnom dni.

    SRDCE: Srdcová frekvencia meraná senzormi na rukovätiach alebo telemetrickom páse vám umožní trénovať v správnej zóne srdcového rytmu, aby ste dosiahli ešte lepšie výsledky. Malo by sa pamätať na to, že meranie srdcového rytmu pomocou senzorov / senzorov umiestnených vo výrobku poskytuje približné výsledky. Toto zariadenie nie je lekárskym výrobkom. Pre presnejšie výsledky odporúčame použiť telemetrický pás.

    RÝCHLOSŤ: Rozsah rýchlosti na bežiacom páse je možné nastaviť od 0 do 20 km / h. Vďaka tomu môžete viesť hodnotný tréning bez ohľadu na vašu úroveň postupu.

    ÚROVEŇ SKLONU: Aby ste získali viac výhod zo svojho tréningu, musíte ho obmeniť. Dobrým spôsobom, ako svoje cvičenie zintenzívniť, je zmena sklonu povrchu. Bežecký pás T25 umožňuje plynulo meniť uhol sklonu v dvoch rovinách, od -5% do 15%.

    VENTILÁTOR: 3 úrovne riadenia intenzity prúdenia vzduchu zvyšujú komfort vášho tréningu. Vďaka možnosti nastavenia smeru ventilátora sa do neho zmestia ľudia akejkoľvek výšky.

    SYSTÉM ODPRUŽENIA: Keď bežíte na bežeckom páse, na vaše nohy sa aplikuje dvojnásobná váha. Vďaka špeciálnej technológii Comfort Tech ™, ktorá poskytuje ďalšie odpruženie, sú vaše kĺby počas tréningu menej namáhané a pocit sa dá porovnať s behom vonku.

    SKLÁDANIE: Vďaka systému SoftDrop ™ môžete bežecký pás rozložiť stlačením tlačidla. Zariadenie sa bude pomaly rozkladať a bude pripravené na použitie.


    TECHNICKÉ DÁTA:

  • Rozmery: 216 x 100 x 166 cm (D x Š x V)
  • Displej: 10 "dotyková obrazovka s vysokým rozlíšením
  • Školiace programy: 10
  • Počet užívateľských profilov: neobmedzený
  • Aplikácie a sledovanie aktivity: Synchronizujte svoje tréningové dáta s aplikáciami ako JRNY ™
  • Preskúmajte svet, aplikácie Netflix, Disney +, Prime video a Hulu
  • Funkcie: rýchlosť, čas, vzdialenosť, kalórie, pulz, sklon
  • Rýchlosť: 0-20 km / h
  • Náklon: dvojúrovňové elektronické nastavenie od -5% do 15%
  • Plocha bežeckého pásu: 152 x 56 cm (D x Š)
  • Tlmenie bežeckého pásu: technológia Comfort Tech ™
  • Pulz: Meranie pomocou senzorov na rukovätiach, ako aj cez náramok alebo telemetrický pás (nie sú súčasťou balenia)
  • Skladanie: ľahké a bezpečné vďaka systému SoftDrop ™, ktorý umožňuje behúň zložiť jedným kliknutím
  • Klávesy s rýchlym prístupom na dosah ruky: Umožní vám pohodlne meniť rýchlosť a sklon bežeckého pásu počas tréningu
  • Dodatočná výbava: USB port s možnosťou nabíjania, transportné kolieska, bezpečnostný kľúč, vanička na príslušenstvo, vrecká na fľašu s vodou, reproduktory
  • Ventilátor: 3 úrovne nastavenia prietoku vzduchu
  • Hmotnosť produktu: 146 kg
  • Maximálna hmotnosť používateľa: 181 kg
  • Určené na domáce použitie
  • Záruka: 2 roky


Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk