Macgyver steel hip flask 200 ML 102013

Oceľová kyčelná banka je univerzálny predmet, ktorý každý pozná. Šikovné a navrhnuté tak, aby dokonale zapadli do vnútorného vrecka nohavíc alebo bundy. Hip banka sa vyznačuje vynikajúcim dizajnom a elegantnou formou. Je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, odolný proti poškriabaniu, poškriabaniu a pôsobeniu kyselín. Nerez

Popis výrobku Macgyver steel hip flask 200 ML 102013

KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportCestovný ruch / Outdoor

Oceľová kyčelná banka je univerzálny predmet, ktorý každý pozná. Šikovné a navrhnuté tak, aby dokonale zapadli do vnútorného vrecka nohavíc alebo bundy. Hip banka sa vyznačuje vynikajúcim dizajnom a elegantnou formou. Je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, odolný proti poškriabaniu, poškriabaniu a pôsobeniu kyselín. Nerezová oceľ navyše nevyžaduje veľkú údržbu, takže si ju môžete vychutnať dlho. Na jednej zo stien je dekoratívna rytina s logom značky.

ŠPECIFIKÁCIA:

Rozmery: 14 x 9.5 x 2.5 cm
Materiál: nehrdzavejúca oceľ
Objem: 200 ml
Gravírované logo MacGyver
Elegantný dizajn.

MacGyver vám dá to, čo každý cestovateľ potrebuje. Víkend v lese, rybolov alebo turistika v horách - MacGyver je pre vás. Značka vznikla z vášne pre cestovanie, aktívneho trávenia času v prírode a hlavne z lásky k prežitiu. Vďaka širokému výberu multifunkčného náradia, nožov, sekier a sapérov z odolných materiálov môžete robiť takmer všetko - od zapálenia ohňa až po stavbu búdy.

MacGyver nie je iba zariadenie na manipuláciu v teréne - nájdete tu aj amatérske prúty s príslušenstvom, baterky a čelové svetlá, lampy a ďalekohľady. Nemusíte sa báť, že by ste si nemali kam zbaliť výbavu - MacGyver vám vychádza v ústrety. Taktické batohy MacGyver sú odolné a mimoriadne funkčné tašky, ktoré dokonale ladia s lesným prostredím.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk