Max Trainer M8i Bowflex 100880

Max Trainer M8i Bowflex 100880 Vlastnosti: Sťažovať si na nedostatok času? Život v zhone znamená, že nemáte čas na fyzickú aktivitu? Napriek neustálemu úsiliu je pre vás ťažké ušetriť čas starostlivosťou o svoje zdravie, postavu a pohodu? Hľadáte spôsob, ako si nájsť čas na pravidelné tréningy? Alebo je to možno iba

Popis výrobku Max Trainer M8i Bowflex 100880

PodkategórieKardiová výbava
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportTraining
Typ produktuVýcvikové vybavenie
Kardiová výbavabežecké pásy

Max Trainer M8i Bowflex 100880

Vlastnosti:

Sťažovať si na nedostatok času? Život v zhone znamená, že nemáte čas na fyzickú aktivitu? Napriek neustálemu úsiliu je pre vás ťažké ušetriť čas starostlivosťou o svoje zdravie, postavu a pohodu? Hľadáte spôsob, ako si nájsť čas na pravidelné tréningy? Alebo je to možno iba výhovorka...

Tvorcovia zariadenia Bowflex Max Trainer M8i dokonale vedeli, aké zariadenie moderný muž potrebuje. Potrebuje zariadenie, ktoré mu doma umožní vykonať najefektívnejší tréning v čo najkratšom čase. Toto zariadenie bolo vytvorené a momentálne nemá konkurenciu.

Bowflex M8i Max Trainer inovatívnym spôsobom kombinuje funkčnosť eliptického crossového trenažéra a steppera. Táto kombinácia, ktorá spolu s programom MAX Interval ™ stimuluje činnosť srdca a pľúc za pouhých 14 minút, urýchľuje metabolizmus a poskytuje 2.5-krát rýchlejšie spaľovanie kalórií ako na iných fitnes zariadeniach! To zaisťuje, že bez toho, aby ste opustili svoj domov, budete môcť vykonávať efektívny tréning celého tela.

Každý z nás má čoraz menej voľného času a neustály zhon neprispieva k vykonávaniu dlhých tréningov. S Max Trainer stačí na spálenie kalórií a zbytočných kilogramov menej ako štvrtina dňa. Navyše šetríte čas, ktorý by ste strávili cestou do a z telocvične. Domáce podmienky navyše poskytujú pohodlie, súkromie, vybavenie plne prispôsobené nám a osobné školenie. Tým, že máme zariadenie doma, môžeme ho používať prakticky v akomkoľvek voľnom čase. Nákup vybavenia je tiež iba jednorazovým výdavkom, ktorý sa vám rýchlo vráti, na rozdiel od zakaždým, keď platíte za telocvičňu.

Nenechajte sa ďalej rušiť výhovorkami pri dosahovaní vysnívanej postavy, skvelej kondície a predovšetkým zdravia.

Znie to tak dobre, že je ťažké tomu uveriť? Presvedčte sa a pridajte sa k spokojným zákazníkom po celom svete!


Inovácia a moderný dizajn výrobkov z kategórie Max Trainer boli mnohokrát ocenené. Tento rok boli produkty poľskými používateľmi uznané a získali spotrebiteľský vavrín 'Discovery 2019'. Ocenili ich aj nezávislé portály na testovanie vybavenia, ktoré vydávali vysoké skóre pre jednotlivé parametre. Získané ocenenia ukazujú, že toto zariadenie je najvyššie hodnotené profesionálmi a odborníkmi na vybavenie, ako aj amatérmi.

S Max Trainer šetríte nielen čas, ale aj miesto. Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa zmestí kamkoľvek v domácnosti. Trvá to dvakrát menej miesta ako bežecký trenažér alebo bežný bežecký pás. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu ho môžete hrdo umiestniť na viditeľné miesto bez obáv z toho, ako bude ladiť s interiérom vášho domova. Zabudované transportné kolieska umožňujú ľahké premiestnenie na akékoľvek miesto.





TRÉNINGOVÉ PROGRAMY: 7 zabudovaných tréningových programov (vrátane dvoch typov MAX Interval ™) a 20 úrovní odporu poskytujú príležitosť meniť náročnosť cvičenia, takže môžete výstroj používať mnoho rokov bez ohľadu na to, či ste začiatočník alebo pokročilý používateľ.

DYNAMICKÝ VZHĽAD: Vylepšená veľká podsvietená konzola umožňuje ľahší prístup k tréningovým údajom. Vzhľad počítača bol navrhnutý ako kokpit športových automobilov, čo mu dodáva väčšiu dynamiku.

SYSTÉM VZDUCHOVEJ ODOLNOSTI: Rýchlosť šliapania sa premieta do intenzity cvičenia v reálnom čase. To znamená, že odpor počas tréningu neklesá so zvyšujúcou sa rýchlosťou, ako je to pri jazde na bežnom bicykli.

SYSTÉM MAGNETICKÉHO ODPORU: Pohyb pedálu je plynulý, aj keď zmeníte úroveň odporu. Vďaka tomuto tréningu je pohodlné.

REVOLUČNÝ SNEAKERS: Vďaka inovatívnemu protišmykovému povrchu, ktorý je chránený lyžinami a špeciálnym blokovaním, zostávajú chodidlá neustále na svojom mieste. Chráni tak pred nadmerným tlakom na kĺby, menej často trpíš na úrazy a tréning je pohodlnejší.

ŠPORTOVÝ VZHĽAD: Športový vzhľad pedálov podporuje rýchlejšie cvičenie a štruktúra vybavenia umožňuje zvýšiť intenzitu cvičenia bez bolesti chrbta alebo kolena.

DLHŠIE RÚČKY: V porovnaní s predchádzajúcimi modelmi má M8i dlhšie rukoväte. Vďaka tomu je tréning ešte pohodlnejší, pretože bez ohľadu na vašu výšku môžete cvičiť v pohodlnej polohe. Môžete teda vykonávať rôzne cviky na hornú časť tela.

Meranie srdcovej frekvencie: Ešte lepšie výsledky môžete dosiahnuť tréningom v príslušnej zóne srdcového rytmu. Senzory umiestnené na rukovätiach umožňujú neustálu približnú kontrolu. Ak chcete presnejšie meranie, môžete si kúpiť telemetrický pás. Malo by sa pamätať na to, že meranie impulzu pomocou senzorov / senzorov umiestnených vo výrobku poskytuje približné (približné) výsledky. Toto zariadenie nie je lekárskym výrobkom. Pre presnejšie výsledky odporúčame použiť telemetrický pás.

ZÁKLAD A PRÍSLUŠENSTVO ZÁSOBNÍK: Výbava má bezpečný stojan na tablet a podnos, pomocou ktorého môžete pomocou aplikácie sledovať priebeh tréningu.

BIDONOVÁ ZÁKLADA: Umiestnená na mieste, kde každý môže počas intenzívneho tréningu ľahko dosiahnuť a uhasiť smäd. Špeciálne profilovaná základňa umožňuje po ukončení cvičení zavesiť na ňu telemetrický pás.

TLAČIDLÁ RÝCHLEJ ZMENY: Vďaka tlačidlám rýchlej zmeny odporu a cieľovej rýchlosti pálenia umiestneným na konzole môžete ľahko prispôsobiť tréning svojim potrebám. Sú umiestnené na mieste, ktoré je pohodlné pre ľudí každej výšky.

VYROVNÁVACIE NOHY: Vďaka dobre vykonaným detailom zariadenia je celá konštrukcia mimoriadne stabilná. Nastaviteľné nožičky Max Trainer pomôžu vyrovnať výbavu v prípade nerovného terénu.

DOPRAVNÉ KOLESÁ: Transportné kolesá umiestnené na prístroji umožňujú ľahké premiestnenie zariadenia na akékoľvek miesto.


TECHNICKÉ DÁTA:


Počet úrovní odporu: 20
Podsvietený LCD displej: umožňuje sledovať parametre ako čas, rýchlosť, vzdialenosť a spálené kalórie
Počet tréningových programov: 7 (vrátane dvoch typov MAX Interval ™)
Tréning MAX Interval ™: 14-minútový program, ktorý vám umožní spáliť 2.5x viac kalórií ako iné fitness zariadenia
Počet užívateľských profilov: 4
Prenos dát: Bluetooth 4.0
Meranie srdcového tepu pomocou senzorov na rukovätiach alebo voliteľného telemetrického pásu
Dodatočná kompletácia: stojan na tablety, držiak na fľašu, transportné kolieska
Rozmery zariadenia: 121 x 78.2 x 165.6 cm (D x Š x V)
Hmotnosť produktu: 67 kg
Maximálna hmotnosť používateľa: 136 kg
Záruka: 2 roky


* Požiadavky na Android: verzia 4.3 alebo novšie, požiadavky na systém iOS: verzia 8.0 alebo novšie

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk