On Running Hoodie M 11900343

Bežecká mikina s kapucňou M 11900343Vlastnosti:Táto klasika šatníka bola prepracovaná rovnakým spôsobom, akým navrhujeme naše topánky. Úplne nový vzhľad oblasti sťahovania na kapucni ich drží na mieste, takže sa môžete pohybovať alebo relaxovať bez toho, aby vás rozptyľovali.Táto švajčiarska mikina s kapucňou je vyrobe

Popis výrobku On Running Hoodie M 11900343

PodkategórieMikiny s kapucňou, bez zipsu
VýrobcaOn Running
KategóriaOblečenie
RodMuži
Športživotný štýl
Typ produktumikiny
FarbaNámornícka modrá
Materiálové zloženiePolyester

Bežecká mikina s kapucňou M 11900343

Vlastnosti:

  • Táto klasika šatníka bola prepracovaná rovnakým spôsobom, akým navrhujeme naše topánky. Úplne nový vzhľad oblasti sťahovania na kapucni ich drží na mieste, takže sa môžete pohybovať alebo relaxovať bez toho, aby vás rozptyľovali.
  • Táto švajčiarska mikina s kapucňou je vyrobená z technickej zmesi recyklovaných materiálov. Vďaka svojej kvalite a pohodlnému strihu to môže byť jediná mikina, ktorú budete chcieť nosiť.
  • Táto mikina s kapucňou spája pohodlie so skutočným výkonom a umožňuje vám štýlovo sa zahriať, ochladiť alebo len relaxovať. Regenerácia je nevyhnutná pre všetkých športovcov a akýkoľvek tréningový program, a čím lepšie sa cítite a vyzeráte pri príprave na ďalší beh alebo tréning, tým efektívnejšie to bude.

Farba:

  • námorníctvo

Materiál:

  • polyester
Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk