On Running Parka M 15400347

Na Running Parka M 15400347Vlastnosti:Odolná ochrana v ľahkej celosezónnej bunde. Parka je 100% vetruvzdorná a nepremokavá, ale poskytuje prúdenie vzduchu v teplejších dňoch a teplé vrstvy v chladnejších klimatických podmienkach. A s hmotnosťou niečo cez 750 g (veľkosť S) vás pri nosení nezaťaží.Odolné a navrhnuté pre

Popis výrobku On Running Parka M 15400347

Podkategóriebundy
VýrobcaAnother
KategóriaOblečenie
RodMuži
Športživotný štýl
Typ produktuBundy, vesty
FarbaBéžová / krémová
Materiálové zloženiePolyester

Na Running Parka M 15400347

Vlastnosti:

  • Odolná ochrana v ľahkej celosezónnej bunde. Parka je 100% vetruvzdorná a nepremokavá, ale poskytuje prúdenie vzduchu v teplejších dňoch a teplé vrstvy v chladnejších klimatických podmienkach. A s hmotnosťou niečo cez 750 g (veľkosť S) vás pri nosení nezaťaží.
  • Odolné a navrhnuté pre každodenné úlohy. Trojvrstvová konštrukcia obsahuje vodeodolnú membránu a povrchovú úpravu DWR (water resistant) pre ochranu, na ktorú sa môžete spoľahnúť aj v silnom daždi. Zipsy sú spojené pre zvýšenie odolnosti proti dažďu a ukončené reflexnými detailmi.
  • Dĺžka po kolená poskytuje krytie. Spony na zips poskytujú dodatočnú ochranu. Plne nastaviteľná kapucňa a pás zaisťujú dokonalé uchytenie pod vami. Každý detail bol zámerne navrhnutý tak, aby nielen dobre vyzeral, ale aby vám slúžil aj pri používaní. Voľný strih uľahčuje obliekanie väčších vrstiev oblečenia. Bez ohľadu na to, či ste zaneprázdnení objavovaním mesta alebo je pred alebo po tréningu búrka.

Materiál:

  • polyester

Farba:

  • béžová
Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk