ON Running Track Pants M 16600335

ON Running Track Pants M 16600335Vlastnosti:Tepláky. Nadčasový športový základ, ktorý možno nosiť na pódiu aj na gauči. Plne nastaviteľné, ľahké a vetrané. Túto klasiku sme navrhli vo Švajčiarsku, aby bola nabitá funkciami a šikovnými detailmi, vďaka čomu je to jediný pár, ktorý kedy budete potrebovať.Elastický pás a ľ

Popis výrobku ON Running Track Pants M 16600335

PodkategórieDlhé nohavice
PodkategórieVoľný štýl
VýrobcaNike
KategóriaOblečenie
RodMuži
Športbeh
Typ produktuNohavice, kraťasy
FarbaBlack
Materiálové zloženieBavlna

ON Running Track Pants M 16600335

Vlastnosti:

  • Tepláky. Nadčasový športový základ, ktorý možno nosiť na pódiu aj na gauči. Plne nastaviteľné, ľahké a vetrané. Túto klasiku sme navrhli vo Švajčiarsku, aby bola nabitá funkciami a šikovnými detailmi, vďaka čomu je to jediný pár, ktorý kedy budete potrebovať.
  • Elastický pás a ľahká tkanina zaisťujú pohodlie a voľnosť pohybu. Sieťovaná vložka poskytuje pridanú priedušnosť, ktorá pomáha regulovať teplotu pri zahrievaní a ochladzovaní.
  • Skryte základné veci do štyroch priestranných vreciek a upravte si konečný strih pomocou šnúrok na členkoch a páse. Extra dlhé zipsy umožňujú rýchle a jednoduché obúvanie cez šortky a topánky. Menej zmien outfitu znamená viac času na to, čo vás počas dňa čaká.

Materiál:

  • polyester

Farba:

  • čierna
Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk