Reebok programmed elliptical cross trainer SL 8.0 RVSL-10811

Crossový trenažér Reebok SL 8.0 RVSL-10811 Vlastnosti: SL 8.Naprogramovaný eliptický trenažér 0 je inovatívne vybavenie Reebok. Poháňa ho 9 kg zotrvačník vpredu. Vďaka tomu zaisťuje väčšiu stabilitu pre všetkých účastníkov. V porovnaní s eliptickými trenažérmi poháňanými zadným zotrvačníkom, SL 8.0 plytko a predlžuje v

Popis výrobku Reebok programmed elliptical cross trainer SL 8.0 RVSL-10811

VýrobcaReebok
KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportTraining
Typ produktuVýcvikové vybavenie
Kardiová výbavaOrbitrec

Crossový trenažér Reebok SL 8.0 RVSL-10811

Vlastnosti:

SL 8.Naprogramovaný eliptický trenažér 0 je inovatívne vybavenie Reebok. Poháňa ho 9 kg zotrvačník vpredu. Vďaka tomu zaisťuje väčšiu stabilitu pre všetkých účastníkov. V porovnaní s eliptickými trenažérmi poháňanými zadným zotrvačníkom, SL 8.0 plytko a predlžuje váš krok. To zaručuje plynulejší pohyb počas cvičenia.

Eliptický trenažér má špeciálne navrhnuté štyri úrovne sklonu, ktoré vám pomôžu zmeniť intenzitu vášho tréningu. Konzola s LED displejom umožňuje ovládať každý tréning a záverečné štatistiky. Vďaka pulzným senzorom na rukovätiach môžete cvičiť v správnej zóne srdcového rytmu. Malo by sa pamätať na to, že meranie impulzu pomocou senzorov / senzorov umiestnených vo výrobku poskytuje približné (približné) výsledky. Toto zariadenie nie je lekárskym výrobkom.

Ak si chcete spríjemniť čas strávený tréningom, môžete sa pripojiť k aplikácii Reebok Fitness. Používa Google Street View, aby vám pomohol navigovať po vybraných trasách pri domácom cvičení.


ŠPECIFIKÁCIA ZARIADENIA:


Rozložené rozmery: 179 x 74 x 184 cm (D x Š x V)
Dĺžka kroku: 45.6 cm
Školiace programy: 16
Úrovne odporu: 24
Úrovne svahu: 4
LED displej
Kompatibilita s aplikáciou Reebok Fitness
Meranie impulzu: snímače na rukovätiach
Hmotnosť zariadenia: 90.95 kg
Hmotnosť zotrvačníka: 9 kg
Hmotnosť zotrvačníka v zotrvačnej hmotnosti: 11.75 kg
Dodatočná kompletácia: transportné kolieska, držiak na fľašu, reproduktory, ventilátor, držiak na tablet
Maximálna hmotnosť používateľa: 130 kg

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk