T-shirt On Running Performance-T W 20200238

Tričko On Running Performance-T W 20200238Vlastnosti:Performance-T bol navrhnutý vo Švajčiarsku na podporu behu na najvyššej úrovni. Obsahuje zmes technologicky vyspelých látok v zjednodušenom strihu pre výnimočnú ľahkosť. Úplne podlepené a bezšvové, zdá sa, že sa nič nenosí. Ochrana, ktorú potrebujete, v štýle, ktorý

Popis výrobku T-shirt On Running Performance-T W 20200238

PodkategórieTričká
VýrobcaOn Running
KategóriaOblečenie
Rodženy
Športbeh
Typ produktukošele
FarbaHnedá
Materiálové zloženiePolyester
Dlžka rukávovShirts with sleeves

Tričko On Running Performance-T W 20200238

Vlastnosti:

  • Performance-T bol navrhnutý vo Švajčiarsku na podporu behu na najvyššej úrovni. Obsahuje zmes technologicky vyspelých látok v zjednodušenom strihu pre výnimočnú ľahkosť. Úplne podlepené a bezšvové, zdá sa, že sa nič nenosí. Ochrana, ktorú potrebujete, v štýle, ktorý bude chcieť každý.
  • Zostaňte viditeľne svieži počas a po behu vďaka ľahkým, pot odvádzajúcim a rýchloschnúcim tkaninám Performance-T. Predná strana odolná proti roztrhnutiu je navrhnutá tak, aby chránila, sušila a chránila. Chrbát je vybavený vysoko priedušnou sieťovinou regulujúcou vlhkosť pre osviežujúce prúdenie vzduchu a neobmedzený beh.
  • Performance-T je vyrobený tak, aby bežal, keď je teplo. Je vyrobený z najlepších materiálov vo svojej triede, aby vám poskytol vedúce postavenie v pretekoch tam, kde to potrebujete. Vychutnajte si efektívny výkon, ktorý sa nezdá byť ničím, ale dá vám všetko.

Materiál:

  • polyester

Farba:

  • hnedá
Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk