Tinder with whistle and compass Macgyver 101231

Tinder s píšťalkou a kompasom bude fungovať za všetkých podmienok, v ktorých sa nachádzame. Je odolný a odolný voči chladu, zmáčaniu a olejom. Tinder je jedným z najdôležitejších prvkov každého prežitého alebo skautského tábora. Trením magnetorovej tyče magnetom sa vytvárajú iskry pri teplote asi 3000 stupňov, čo umožň

Popis výrobku Tinder with whistle and compass Macgyver 101231

KategóriaPríslušenstvo
RodMuži ženy
ŠportCestovný ruch / Outdoor

Tinder s píšťalkou a kompasom bude fungovať za všetkých podmienok, v ktorých sa nachádzame. Je odolný a odolný voči chladu, zmáčaniu a olejom. Tinder je jedným z najdôležitejších prvkov každého prežitého alebo skautského tábora. Trením magnetorovej tyče magnetom sa vytvárajú iskry pri teplote asi 3000 stupňov, čo umožňuje zapáliť predtým pripravený oheň. Súčasťou pazúrika je píšťalka, ktorú je možné použiť v núdzových a krízových situáciách. Na magnete je pravítko a otvárač fliaš. Tyč je upevnená na drevenej rúčke s malým kompasom na konci.

Špecifikácia:

Dĺžka: 12.5 cm
Píšťalka v cene
Pohodlná rukoväť
Bar so zmesou železo-céru
Teplota iskier okolo 3000 ° C
Funguje, aj keď je mokro

MacGyver vám dá to, čo každý cestovateľ potrebuje. Víkend v lese, rybolov alebo turistika v horách - MacGyver je pre vás. Značka vznikla z vášne pre cestovanie, aktívneho trávenia času v prírode a hlavne z lásky k prežitiu. Vďaka širokému výberu multifunkčného náradia, nožov, sekier a sapérov z odolných materiálov môžete robiť takmer všetko - od zapálenia ohňa až po stavbu búdy.

MacGyver nie je iba zariadenie na manipuláciu v teréne - nájdete tu aj amatérske prúty s príslušenstvom, baterky a čelové svetlá, lampy a ďalekohľady. Nemusíte sa báť, že by ste si nemali kam zbaliť výbavu - MacGyver vám vychádza v ústrety. Taktické batohy MacGyver sú odolné a mimoriadne funkčné tašky, ktoré dokonale ladia s lesným prostredím.

Na čo čakáš? Choďte do sveta.

Naposledy navštívené
Adidas ORIGINALSAdidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk